Οι δύο αντί για τέσσερις

Η βούληση του Μάκη Χάβου για την απόκτηση τεσσάρων ακόμα παικτών έως το τέλος των μεταγραφών, δεν έγινε πράξη αφού υπέγραψαν μόνο ο Σίσιτς και ο Μπελόν. Ωστόσο ο τεχνικός του Παναιτωλικού είχε στα υπόψιν κι άλλους ποδοσφαιριστές, όπως προκύπτει από τα λεγόμενά του την περασμένη Κυριακή.

Στο θέμα του τερματοφύλακα δεν προχώρησε η περίπτωση του Κοτσόλη και η θέση θεωρείται ακόμα ελλειπής. Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την αξία του Τακίδη και του Σταφανάκου, αλλά με το γεγονός ότι κάθε οργανωμένη ομάδα, ακόμα και ερασιτεχνική, πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον τρεις τερματοφύλακες που να μπορούν να αγωνιστούν με αξιώσεις εάν χρειαστεί – ειδικά σε ένα πρωτάθλημα με πολλές αγωνιστικές. Δεν υπήρξε επίσης εξέλιξη στο θέμα με τον Καφέ, αφού οι άνθρωποι της Βέροιας ήταν ανένδοτοι στην περίπτωση να τον αφήσουν ελέυθερο, όπως είχε ζητήσει ο έμπειρος μέσος χαρίζοντας ακόμα και τα οφειλόμενα.

Σχετικά με τους παίκτες που αποκτήθηκαν η αξία του Σίσιτς είναι γνωστή και απομένει να την «καταθέσει» στο γήπεδο, δείχνοντας την ανάλογη διάθεση να προσφέρει και στον Παναιτωλικό. Ο Μπελόν βρίσκεται σαφώς πίσω σε προπονήσεις, διότι τους τελευταίους μήνες που δεν υπολογίζονταν από την ομάδα του δεν ακολουθούσε κανονικό πρόγραμμα και γυμνάζονταν μόνος του. Αναφορικά με τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν – σύμφωνα με πληροφορίες μας – διαθέτει καλά κτυπήματα σε μεσαίες αποστάσεις και καλή πάσα. Υστερεί κάπως σε ταχύτητα και συχνά κρατάει τη μπάλα παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Στη Βέροια μιλούν για «θέμα» με τη εξωγηπεδική του ζωή, αλλά ίσως να οφείλεται στο ότι δεν έπαιζε.

Μπαίνει ο Μουμίν
Το ευχάριστο πάντως για τους κυανοκίτρινους είναι ότι αναμένεται σύντομα να υπολογίζεται από τον Χάβο και ο Χουσείν Μπουμίν, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Σεπτεμβρίου. Αντίθετα συνεχίζεται η «Οδύσσεια» του Δημήτρη Κουτρομάνου, ο οποίος θα υποβληθεί σε νεά επέμβαση στο μόσχευμα και – ως γνωστόν – έχει χάσει τη σεζόν.

πηγή : sportait.gr