Χάβος : «Νίκη ψυχολογίας»

Ο Μάκης Χάβος τόνισε πως ο Παναιτωλικός πήρε μια νίκη που θα τον βοηθήσει πολύ και ψυχολογικά, ενώ τόνισε πως χρειάζεται χρόνος και δουλειά για να βρει τα πατήματα της η ομάδα.Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε πως η ομάδα του πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, αλλά παράλληλα φτιάχνει και την ψυχολογία της για τη συνέχεια.

«Σήμερα σημειώσαμε μια σημαντική νίκη που θα βοηθήσει στην ψυχολογία της ομάδας. Είχαμε καλή αμυντική οργάνωση στο πρώτο ημίχρονο, κρατήσαμε την κατοχή, βγαίναμε περισσότερο στην κόντρα επίθεση χωρίς όμως να κάνουμε ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος μας. Παρότι έπαιξαν με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν περισσότερο. Στο δεύτερο γκολ τελείωσε το παιχνίδι».

Η προσθήκη των νέων παικτών πόσο βοηθά την ομάδα;
«Σίγουρα και οι τρεις, ο Μπελόν, ο Σίσιτς και Μπόγιοβιτς είναι παίκτες με ποιότητα που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Ο Μπόγιοβιτς έχει αγωνιστεί σε δυο ματς, σίγουρα χρειάζεται να παίξουν αρκετά μαζί για να βρουν την χημεία τους και να λειτουργήσουν. Βοηθά το ότι είναι καλοί χαρακτήρες και μπορούν να δώσουν παραπάνω στην ομάδα».

Ο Παναιτωλικός έκανε λιγότερα λάθη στο ματς και τα έχει περιορίσει. Πόσο χρόνο χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στο επίπεδο που θέλετε;
«Σίγουρα δεν μπορείς να βάλεις χρονοδιάγραμμα. Χρειάζεται καθημερινή δουλειά και κάποια πράγματα είναι και θέμα ψυχολογίας. Τα λίγα λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν από την πίεση του αντιπάλου που έψαχνε την ισοφάριση. Η Β’ Εθνική είναι δύσκολο πρωτάθλημα και τώρα που τα ματς θα είναι Τετάρτη – Κυριακή θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο».

πηγή : footballleaguenews.gr