Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου έγινε αναφορά από την αντιπολίτευση στο δάνειο των 2,5 εκ. ευρώ που πήρε ο δήμος Αγρινίου για την αγορά του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδος στο οποίο πλέον συνεδρίαζει το δημοτικό συμβούλιο.

“Είναι τιμή για το κτίριο αυτό να συνεδριάζει εδώ το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου” είπε ο δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός απαντώντας στην αναφορά του Ν. Καζαντζή ότι το δημοτικό συμβούλιο θα μπορούσε να συνεδριάζει αλλού… Ακόμη ο Π. Μοσχολιός είπε πως “δεν υπάρχει τώρα η δυνατότητα να αξιοποίησουμε το κτίριο για το σκοπό που το πήραμε”(σ.σ δημοτική πινακοθήκη)

Δυο ερωτήσεις έχουμε για το δήμαρχο : 1) Είναι τιμή για το κτίριο να συνεδριάζει σ’ αυτό το δημοτικό συμβούλιο ή είναι τιμή για αυτό το δημοτικό συμβούλιο να συνεδριάζει στο κτίριο αυτό;
2) Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα τη δημοτική πινακοθήκη στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, τότε γιατί ο δήμος ξεκίνησε τώρα να διαμορφώνει για δημοτική πινακοθήκη το κτίριο της οδού Βότση (το σπίτι του εκάστοτε διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος στο Αγρίνιο) που αγοράστηκε και αυτό μαζί με το κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος, αφού αποτελούν αμφότερα ένα ενιαίο ακίνητο;

ΥΓ: το δεύτερο ερώτημα είναι προφανώς ρητορικό… το έχουμε απαντήσεις προ πολλού γράφοντας Τελικά ο δήμος Αγρινίου έδωσε 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για αίθουσα δημοτικού συμβουλίου και μόνο!