Καθηγητές, καφετέριες και δημοτικοί υπάλληλοι

Η σημερινή συγκέντρωση ήταν καλή αφού είχε αρκετά ικανοποιητική συμμετοχή. Για την ακρίβεια τόση συμμετοχή όση χρειάζονταν για να βγούν οι φωτογραφίες και τα πλάνα με λεζάντα “αντιδρούμε στο σχέδιο Αθηνά”.

Όμως ενώ η Β ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας είχε κηρύσσει στάση εργασίας κάτι που κάλυπτε όποιον ήθελε να συμμετάσχει, οι καθηγητές δεν ήρθαν στην συγκέντρωση. Ούτε βέβαια τα σχολεία, παρά το γεγονός ότι είχαν ενημερωθεί οι διευθυντές των σχολείων σε σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα στην αρμόδια επιτροπή του δήμου και μεταξύ άλλων θεμάτων συζητήθηκε και η συμμετοχή τους στη συγκέντρωση.

Οι καφετέριες παρά το γεγονός ότι η Ενωση Αναψυχής και Εστίασης καλούσε σε τρίωρο λουκέτο, παρέμειναν ανοιχτές… Ίσως για αυτό και ο πάγκος της Ένωσης με τους δωρεάν καφέδες που υποσχέθηκε δεν στήθηκε στην πλατεία, αλλά στην αρχή της Χαριλάου Τρικούπη.

Και τέλος οι δημοτικοί υπάλληλοι κάπου 600 στον αριθμό… Ο δήμος έλαβε λουκέτο για το δίωρο της συγκέντρωσης και εκτός από μερικούς παρατρεχάμενους των αντιδημάρχων δεν τους είδα στη πλατεία.

Τελικά όσοι λούφαξαν από όλους τους κλάδους είναι πολλαπλάσιοι από όσους συμμετείχαν στη συγκέντρωση…

Δ.Π