Χάβος:«Δεν θα επιτρέψω να βάλουν κάποιοι τον εαυτό τους πάνω από τον Παναιτωλικό» [HDvideo]

Ο Μάκης Χάβος μίλησε για την επιτακτική ανάγκη της ομάδα να κερδίσει σήμερα το ματς με τον Φωκικό.

Αναλυτικά :« Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, είχαμε πάθος, διάθεση και καλό ρυθμό. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν άδικο αποτέλεσμα για μας. Στην επανάληψη θέλαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι πετυχαίνοντας ένα ακόμα γκολ. Αδικαιολόγητα γυρίσαμε πίσω και είχαμε μεγάλη νευρικότητα, από το άγχος της νίκης. Δουλεύουμε καθημερινά με πολύ μεγάλη πίεση και η σημερινή νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική και σπουδαία για εμάς. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πολύ κακή και δεν μου άρεσε καθόλου».
Όσον αφορά τη στάση του Σίσιτς μετά την αλλαγή του: «Ο Σίσιτς δεν πήρε άδεια για να πάει στα αποδυτήρια. Είναι εσωτερικό μας θέμα και θα το λύσουμε.»Για την ένταση μεταξύ Μπόγιοβιτς- Καμαρά : “Kάποιοι βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα. Είναι δικό μας θέμα και θα το λύσουμε. Δεν θα επιτρέψω να βάλουν κάποιοι τον εαυτό τους πάνω από τον Παναιτωλικό”.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr

Ο Ντ. Μπελόν δήλωσε : “Είχαμε πίεση οργανώσαμε καλά την άμυνά μας και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο έως το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε πολύ στην άμυνά μας και παίξαμε με μακρυνές μπαλιές. Αξίζαμε να κερδίσουμε και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό”.

Δημητρίου:«Αξίζαμε την ισοπαλία…»
Ο τεχνικός της ομάδας της Άμφισσας είπε μετά την ήττα (1-0) στο Αγρίνιο χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα για την ομάδα του. Αναλυτικά δήλωσε :
«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας μου. Έχουμε νέα παιδιά και έχουμε εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό τον βασικό μας στόχο που είναι η παραμονή. Ήμασταν ανώτεροι στην επανάληψη και δεν παίξαμε άμυνα ούτε αντιποδόσφαιρο. Φάγαμε στο πρώτο ημίχρονο ένα γκολ από στημένη φάση. Ήρθαμε στο Αγρίνιο χωρίς οχτώ από τους βασικούς παίχτες μας. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο Ανέστης Νάστος δήλωσε: «Δεν ήρθαμε για να παίξουμε αντι-ποδόσφαιρο. Είχαμε καλή κυκλοφορία και προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Αρχίζουμε σιγά – σιγά να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας»