Να… τριτώσει το σερί

Ο Παναιτωλικός θέλει στο ντέρμπι με την ΑΕΛ να πανηγυρίσει την τρίτη διαδοχική του νίκη.

Μία σταθερή πορεία αναζητά η ομάδα του Αγρινίου, καθώς την προηγούμενη φορά κατέκτησε τρία διαδοχικά τρίποντα, αλλά «γκρέμισε» τη συγκομιδή αυτή με την ήττα στη Μυτιλήνη και την εντός έδρας ισοπαλία με την Καβάλα. Ακολούθησαν δύο διαδοχικές νίκες απέναντι σε Βύζαντα Μεγάρων, Φωκικό και την Κυριακή (18:00, OTE TV) καλείται να περάσει από το «καυτό» ΑΕL FC Arena για να… τριτώσει το καλό.

Στον Παναιτωλικό θέλουν να πάρουν και την άτυπη ρεβάνς για την ήττα (1-0) του πρώτου γύρου στο Αγρίνιο, καθώς έχουν αλλάξει άρδην πρόσωπο από τότε. Φυσικά, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Μάκη Χάβο, με σημαντικότερο αυτό του τραυματία Μπελόν, το κενό του οποίου θα καλύψει ο Ιορδανίδης. Εκτός πλάνων έμειναν ακόμα οι Δάρλας, Πασάς, Ακουάρο, Γιάνεφ, ο ανέτοιμος Μουμίν και οι νεαροί Μήλιος, Τζίντζης.Σημειώνεται ότι η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με προπόνηση στη Λάρισα.

Η αποστολή: Στεφανάκος, Τακίδης, Γκόλιας, Κούσας, Ιωάννου, Μελισσάς, Μπακάκης, Σφακιανάκης, Αραμπατζής, Τζούνιορ, Φαβάλι, Σίσιτς, Ιορδανίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς, Μεταξούλης, Σμίλτος, Μύγας, Κουτσοσπύρος.

πηγή : flnews.gr