Χωρίς Μπόγιοβιτς, στον πάγκο ο Μπελόν

Με τρεις αλλαγές θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα ο Παναιτωλικός, δύο αναγκαστικές και μία τακτικής. Οριστικά εκτός ο Μπόγιοβιτς, μπήκε στην αποστολή αλλά δε ξεκινάει ο Μπελόν.

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί κόντρα στην Καλλιθέα η ομάδα του Παναιτωλικού, αφού ο Μίλαν Μπόγιοβιτς είναι τραυματίας, ενώ και ο Κούσας δεν είναι διαθέσιμος αφού έχει συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένος.Την θέση του πρώτου θα πάρει ο Κουτσοσπύρος στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Ιωάννου θα πάρει την θέση του Κούσα στο κέντρο της άμυνας του Παναιτωλικού.

Αυτές πάντως δεν θα είναι οι μόνες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα, αφού στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να ξεκινήσει και ο Καμαρά που θα παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Φαβάλι να μετατοπίζεται στον άξονα, εκεί που βρέθηκε την Κυριακή ο Ιορδανίδης.Ο τεχνικός του συλλόγου θέλει πιο επιθετικό σχήμα κόντρα στην Καλλιθέα από ότι με την ΑΕΛ και έτσι προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τον νεαρό μέσο και να βάλει στην θέση του έναν επιθετικό, που θα βοηθήσει τον Κουτσοσπύρο να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα.

Τέλος, στην αποστολή μπήκε και ο Μπελόν, ο οποίος έβγαλε για δεύτερη ημέρα την προπόνηση της ομάδας και είναι έτοιμος. Παρόλα αυτά, όπως όλα δείχνουν θα μείνει στον πάγκο, προκειμένου να προφυλαχθεί και θα παίξει μόνο αν κριθεί αναγκαίο από τον Χάβο, ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Έτσι, στο αρχικό σχήμα θα βρεθούν οι Στεφανάκος, Αραμπατζής, Ιωάννου, Μελισσάς και Γκόλιας στην άμυνα, Σφακιανάκης και Τζούνιορ αμυντικά χαφ, μπροστά τους ο Φαβάλι, με τον Σίσιτς δεξιά, τον Καμαρά αριστερά και κορυφή τον Κουτσοσπύρο. Την αποστολή του Παναιτωλικού συμπληρώνουν οι: Τακίδης, Μπακάκης, Σμίλτος, Μύγας, Μπελόν, Ιορδανίδης και Μεταξούλης.

πηγή: gazzetta.gr