Μ.Χάβος: Κάποιοι χάρηκαν με το αποτέλεσμα [HDvideo]

Στεναχωρημένος από τη νέα εντός έδρας απώλεια βαθμών εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr


Αναλυτικά οι δηλώσεις του :«Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και όσο περνούσε ο χρόνος γινόμασταν οι κυρίαρχοι όλου του παιχνιδιού. Δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν είμασταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο κερδίσαμε επίσης πάρα πολλές στημένες φάσεις οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες δυστυχώς αν και τα δουλεύουμε πάρα πολύ στην προπόνηση. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πάλι πολύ δυνατά. Το γκολ που δεχθήκαμε όμως ήταν μια ψυχρολουσία για όλους μας. Προσπαθήσαμε αλλάζοντας το σχηματισμό και κάνοντας αλλαγές που μας βοήθησαν αλλά δυστυχώς το γκολ του Μπακάκη ήρθε αργά… Θεωρώ ότι αν ερχόταν και πέντε λεπτά πιο γρήγορα, ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε το παιχνίδι αλλά με το θα… δε γίνεται. Εγώ στηρίζω την ομάδα και θα συνεχίσω να τη στηρίζω. Ξέρω ότι πολλοί στεναχωρέθηκαν με το αποτέλεσμα, ειδικά ο κόσμος του Αγρινίου, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιοι χάρηκαν. Να ξέρουν κάτι: Εμείς σαν Παναιτωλικός θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας μέχρι τέλους!».

Σε ερώτηση για το ποιους εννοεί ότι χάρηκαν σήμερα με το αποτέλεσμα ανέφερε: «Εννοώ κάποιους από το χώρο της Β΄Εθνικής. Δε θέλουν τον Παναιτωλικό στην τριάδα, ούτε στα πλέι οφ!»
Για το αν η ισοπαλία αφήνει πίσω τον Παναιτωλικό από τους στόχους του είπε: «Όντως μας αφήνει πίσω. Έχει ακόμη όμως δεκατέσσερα παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Στηρίζω την ομάδα. Δουλεύουμε καλά. Αν παίρναμε το τρίποντο σήμερα θα είμασταν καλά και ήταν κρίμα για την προσπάθεια που κάνανε τα παιδιά και για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Δε μπορούμε όμως να μείνουμε και να σταματήσουμε εδώ».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα στην ομάδα τοποθετήθηκε: «Θεωρώ ότι τα τελευταία παιχνίδια, ειδικά μετά το ματς με τον Ηρακλή, δείχνουμε ότι έχουμε ένα άγχος στην τελική ενέργεια. Δεν είμαστε αυτοί που πρέπει για να είμαστε εύστοχοι. Ίσως έχασαν οι παίκτες την πίστη τους ότι μπορούν να βάλουν ένα εύκολο γκολ. Κάναμε φάσεις για εύκολα γκολ αλλά εμείς περιμέναμε να μπούμε με τη μπάλα μέσα στα δίχτυα! Δε γίνεται να μπούμε στα δίχτυα με τη μπάλα και όταν παίκτες με ηγετικά χαρακτηριστικά δεν κάνουν σουτ ειδικά απ’ τα δεκαέξι μέτρα, εγώ δεν μπορώ να μπω να βάλω γκολ!»

Σε ερώτηση για τη σημερινή διαιτησία σχολίασε: «Όσον αφορά τη διαιτησία και το τι λέει ο καθένας εμένα δε με ενδιαφέρει καθόλου. Δε μπορώ να πω ότι ο διαιτητής μας αδίκησε αλλά δεν μπορώ να πω ότι σήμερα η Καλλιθέα δεν έκανε καθυστερήσεις, δεν έπεφταν οι παίκτες της κάτω. Αυτά εμάς δε μας βοηθάνε γιατί μας κόβουν το ρυθμό και οι διαιτητές δεν είναι πλέον όπως τα παλιά χρόνινα να δείχνουν βούλες και να βγάζουν παίκτες. Παίζουν έξυπνα! Αλλά και μεις δεν είμαστε βλάκες! Έξυπνοι είμαστε!».
Για το αν είδε έλλειψη ή όχι διάθεσης των παικτών ανέφερε: «Δε μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου δεν έχουν διάθεση. Όμως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι περιμένω να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν».

Τέλος ο Μάκης Χάβος παραδέχτηκε πως ο Μπελόν δεν ήταν ήταν τελικά τόσο έτοιμος όσο έπρεπε για αλλά να βοηθήσει και πρόσθεσε: «Όντως ο Μπελλόν πέρασε μια περιπέτεια με το πόδι του. Θεωρώ όμως ότι στο λεπτό που μπήκε ότι μπορούσε να μας βοηθήσει γιατί είχε συνεχόμενα καλά παιχνίδια».

Λ.Γεωργαμλής: Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα
Απογοητευμένος από το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ο προπονητής της Καλλιθέας Λύσσανδρος Γεωργαμλής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του : «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε περισσότερο αμυντικούς προσανατολισμούς αλλά όταν μας δόθηκε η ευκαιρία να βγούμε μπροστά να δημιουργήσουμε φάσεις ή να κάνουμε ένα γκολ το κάναμε και έχω την εντύπωση ότι μετά το 60-70 χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Γενικά πιστεύω ότι η εικόνα του παιχνιδιού και το αποτέλεσμα ότι μας αφήνει λίγο στεναχωρημένους. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Αυτό που θέλω να πω για τον Παναιτωλικό είναι ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες και πιστεύω ότι έχει τα πάντα, παίκτες, κόσμο και θα ανέβει».