Χοροεσπερίδα Συλλόγου Γονέων Μουσικού Σχολείου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ήρθε η ώρα να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί, όχι σε έκτακτη συνέλευση, ούτε σε κινητοποίηση, αλλά στην ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ μας.

Όπως κάθε χρόνο, σας καλούμε και φέτος για να πιούμε ένα καλό κρασί , να φάμε νόστιμους μεζέδες και να απολαύσουμε σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν τα παιδιά μας και οι καθηγητές μουσικής του Σχολείου μας.

Λοιπόν: Σάββατο 16-3-2013 η Σχολική μας Κοινότητα διασκεδάζει. Πού διασκεδάζουμε: στην αίθουσα Emileon-Hall στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δοκιμίου. Τι ώρα διασκεδάζουμε: από τις 21:30 και όσο πάει. Γιατί διασκεδάζουμε: Ε, γιατί δεν θα τους κάνουμε τη χάρη…
Τι θα ξοδέψουμε: 10 ευρώπουλα το άτομο (τα ποτά δεν περιλαμβάνονται στην τιμή). Μακάρι να μπορούσαμε με λιγότερα, αλλά ας είναι… Πού θα πάνε τα χρήματα, αν έχουμε περίσσευμα: στην ενίσχυση του Σχολείου μας.

Και όπως πάντα: Διοργανώνουμε λαχειοφόρο αγορά με πολλά και πλούσια δώρα για όλους. Πού θα βρεθούν τόσα δώρα: Μερικά θα τα προσφέρει ο Σύλλογος, αλλά επειδή λεφτά πολλά …δεν υπάρχουν είπαμε να σας επιβάλλουμε εθελοντικό χαράτσι: ο καθένας μας ας προσφέρει ό,τι δώρο έχει ευχαρίστηση. Από ποιον, πού και πότε θα συγκεντρωθούν τα δώρα: Από την Τρόικα του Δ.Σ., στο χώρο του Σχολείου μας, την Τετάρτη 13-3-2013. Εναλλακτικά μπορείτε να δηλώσετε την προσφορά σας στα τηλέφωνα: 6947315027 και 6983163740.

Σε κάθε περίπτωση, σας καλούμε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά όλοι μαζί, γονείς, μαθητές και καθηγητές της Σχολικής μας Κοινότητας. Ξέρουμε να συμμετέχουμε, ξέρουμε να συνεισφέρουμε, ξέρουμε να διασκεδάζουμε!

Με τιμή για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Αλεξόπουλος Γεώργιος Τσουκάρας Κωνσταντίνος