Χάβος: τα επόμενα τρία ματς θα καθορίσουν την απευθείας άνοδο ή τα play off [HDvideo]

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Χάβος, που τόνισε ότι τα επόμενα τρία παιχνίδια θα κρίνουν αν ο Παναιτωλικός θα διεκδικήσει την απευθείας άνοδο ή αν θα περιοριστεί στα play off.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr

Aναλυτικά δήλωσε:
«Το γρήγορο γκολ μας βοήθησε να λυθούν τα πόδια μας και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια επιθετικότητα όπως στο πρώτο. Το ευχάριστο είναι ότι κόσμος του Παναιτωλικού σήμερα χάρηκε ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.Μένουν ακόμη δώδεκα παιχνίδια και πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε τα δυνατά μας και όλη την ενέργειά μας ώστε να βγάλουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι, στην Α΄Εθνική».

Σε ερώτηση του myagrinio.gr για το αν τελικά τα τρία επόμενα ματς θα καθορίσουν την είδοδο στην τριάδα ή στα πλέι οφ για τον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος τόνισε: «Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικά τα τρία επόμενα παιχνίδια. Είχαμε μαζί με το σημερινό από τα τέσσερα ματς τα τρία μέσα στο Αγρίνιο. Το ξέρουμε όλοι, το τονίζουμε ότι η έδρα μας πρέπει να γίνει κάστρο. Να έρχονται οι ομάδες και να φοβούνται να παίξουν μπάλα εδώ. Θεωρώ ότι τώρα αυτά τα τρία παιχνίδια πρέπει να μας δείξουν το πού ακριβώς θα βαδίσουμε για τη συνέχεια».

Για τον αν θα μπορούσε να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μουμίν σημείωσε: «Το είχα προβλέψει γι΄αυτό κάποια στιγμή μετά την πρώτη αλλαγή σήκωσα και τον Μουμίν για ζέσταμα γιατί θέλω και γρήγορα να επανέλθει και εξάλλου είναι περιουσία της ομάδας. Βλέποντας όμως ότι έχουμε την Τετάρτη κρίσιμο παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε θεώρησα ότι έπρεπε να ξεκουραστεί λίγο ο Δάρλας και γι΄αυτό δε μπήκε σαν τρίτη αλλαγή. Έχουμε όμως παιχνίδια μπροστά μας και είναι καλό που επανήλθε ένας παίκτης με την προσωπικότητα του Μουμίν στην ομάδα».

Σε ερώτηση για το νέο ρόλο του Μπακάκη που αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ σχολίασε:«Ο Μπακάκης είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει πολλά παιχνίδια σαν δεξί μπακ. Εγώ από την πρώτη εβδομάδα που ήρθα στην ομάδα και συζητώντας μαζί του θεώρησα ότι μπορεί να παίξει και στο κέντρο και σίγουρα θα είναι μια πολύ μεγάλη βοήθεια για εμάς».

Μ. Μπακάκης: “Πηγαίνουμε πάντα για τη νίκη”
Ο Μιχάλης Μπακάκης ανέφερε:«Για πολλούς ήταν ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι το σημερινό. Για εμάς δεν πέρασε ούτε μια στιγμή απ΄το μυαλό μας κάτι τέτοιο. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ καλά ώστε να είμαστε έτοιμοι για το σημερινό αγώνα. Κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πηγαίνουμε πάντα για τη νίκη».

Κ. Βελιτζέλος: Δεν αξίζει η Β΄Εθνική στον Παναιτωλικό
Ο προπονητής της Επανομής ανέφερε: «Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, είχαμε επιπλέον προβλήματα μέσα στο λεοφωρείο, καθώς ερχόμασταν στο Αγρίνιο, αφού βγήκαν εκτός άλλοι δυο παίκτες που ανέβασαν πυρετό.Κατεβήκαμε με στόχο να παίξουμε μπάλα και όχι να κλειστούμε πίσω. Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα».

Ο Π. Δραγανίδης τόνισε : «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Κομβικό σημείο ήταν το γκολ που δεχθήκαμε στα πρώτα λεπτά που απελευθέρωσε τους παίκτες του Παναιτωλικού. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα με οργάνωση και εγκαταστάσεις που δύσκολα βρίσκεις στη Β΄Εθνική.»