Στη… γωνία για Μητρόπουλο

Δύο ομάδες από την Ευρώπη και μία από την Ελλάδα φέρονται να έχουν προσεγγίσει την πλευρά του Παύλου Μητρόπουλου. Προτεραιότητα για τον παίκτη η ΑΕΚ, που έχει τον παίκτη στα χέρια της μέχρι το Μάιο.
Ο Παύλος Μητρόπουλος είναι μάλλον η πολυτιμότερη από τις προσθήκες που έκανε το χειμώνα η ΑΕΚ. Η παρουσία του στο κέντρο έχει βελτιώσει αισθητά την ανασταλτική λειτουργία της «Ένωσης» και με τις εμφανίσεις του έχει βοηθήσει την ομάδα του να πάρει βαθμολογικές ανάσες.

Η συμφωνία με τον Παναιτωλικό για την απόκτησή του αφορά σε εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς 250.000 ευρώ και προθεσμία να ενεργοποιηθεί αυτή μέχρι το τέλος Μαΐου. Αν παρέλθει αυτή η… διορία, η ομάδα του Αγρινίου θα έχει την ευχέρεια να τον παραχωρήσει σε ομάδα της επιλογής της και ο ίδιος να συμφωνήσει με άλλο σύλλογο.

Η επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ να αγοράσει τα δικαιώματα του 23χρονου μεσοαμυντικού είναι δεδομένη, ωστόσο δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα χρήματα αυτή τη στιγμή. Και η «Ένωση» έχει στη διάθεσή της κάτι περισσότερο από δύο μήνες για να τα βρει και να μη χάσει έτσι τον Μητρόπουλο.Ήδη η πλευρά του παίκτη έχει δεχτεί κρούση από δύο ομάδες της Ευρώπης και μία της Ελλάδας, που περιμένουν στη γωνία.

πηγή : sport-fm.gr