Καθάρισε τα Γιαννιτσά και περιμένει τον Ολ. Βόλου στο Αγρίνιο

Εύκολα κέρδισε ο Παναιτωλικός 3-0 την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά.
Έκανε το καθήκον της η ομάδα του Αγρινίου απέναντι στα αποδυναμωμένα το τελευταίο διάστημα Γιαννιτσά ο κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με ευρύ σκορ.Ο Παναιτωλικός έχοντας τον Μπελόν σε κέφια πηρέ νωρίς το προβάδισμα και ήταν βέβαιο πως μετά το γρήγορο γκολ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έπαιρνε το παιχνίδι, απέναντι σε μια Αναγέννηση που δεν είχε τίποτα αξιόλογο να επιδείξει. Πλέον τα καναρίνια δίνουν το βάρος τους στα κρίσιμα ντέρμπι στο Αγρίνιο με Ολυμπιακό Βόλου και Δόξα Δράμας.

Αν κάτι χαρακτηρίζει τον φετινό Παναιτωλικό, αυτή είναι η γραμμή κρούσης του. Τα «καναρίνια», λοιπόν, από σήμερα διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της Football League, καθώς έκαναν… περίπατο στα Γιαννιτσά, πανηγύρισαν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα και έχασαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την πιο ευρεία νίκη τους, καθώς βρήκαν μπροστά τους τον εκπληκτικό Καραογλανίδη, που δεν επέτρεψε να πάρει το σκορ μεγαλύτερες διαστάσεις. Στο 10′ και το 44′ ο Μπελόν «κλείδωσε» το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 73′ ο Μπόγιοβιτς, ο οποίος προηγουμένως έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη διαμόρφωσε το 3-0 και βοήθησε στην αναρρίχηση του Παναιτωλικού.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τον Μπόγιοβιτς, έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ αλλά δεν τα κατάφερε (στο πρώτο ημίχρονο είχε δοκάρι) και έτσι το σκορ έμεινε στο 3-0. Αξιοσημείωτο του αγώνα η επανεμφάνιση του Μουμίν επανεμφανίστηκε μετά από 7 μήνες.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Χατζόγλου, Βλαχόπουλος, Σπαθάρας (46′ Κυριακίδης) Γκαρακλίδης, Αντρεΐνι (73′ Τσίλογλου), Καρλόπουλος, Σιδηρόπουλος, Άρτσε, Καπνίδης(60′ Καρπαθάκης), Καρακάσογλου.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Μελισσάς, Τζούνιορ (78′ Μουμίν), Μπακάκης, Φαβάλι, Μπελόν (75′ Ιορδανίδης), Μπόγιοβιτς, Σίσιτς (58′ Καμαρά).