Για το 5 στα 5 και… το πριμ

Πολλά τα κίνητρα του Παναιτωλικού για τη 5η διαδοχική νίκη που θα σημάνει ένα ακόμη βήμα κοντά στην τριάδα και έξτρα πριμ…

Η ομάδα του Αγρινίου βλέπει ότι μπορεί να υλοποιήσει τον στόχο της απευθείας ανόδου παρά το πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Οι «κυανοκίτρινοι» είναι αήττητοι στα 10 τελευταία παιχνίδια, μετρούν τέσσερα διαδοχικά τρίποντα και αν φύγουν με το «διπλό» από το ματς με τον Εθνικό Γαζώρου, τότε θα μοιραστούν και το έξτρα πριμ που τους έχει υποσχεθεί ο Φώτης Κωστούλας.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας έμειναν οι Μπακάκης, Πασάς και Μύγας. Αντίθετα στη διάθεση του Μάκη Χάβου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τέθηκαν οι Δάρλας και Σίσιτς.
Στην 20μελή αποστολή των «καναρινιών» θα βρίσκονται οι: Στεφανάκος, Δάρλας, Μελισσάς, Κούσας, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Σίσιτς, Μπελόν, Καμαρά, Μπόγιοβιτς, Τακίδης, Μουμίν, Αραμπατζής, Κουτσοσπύρος, Φαβάλι, Ιωάννου, Γκόλιας, Ιορδανίδης, Σμίλτος και Μεταξούλης.

Ο Γιαννουλάκης σφυρίζει
Ο Γεώργιος Γιαννουλάκης του συνδέσμου Χανίων είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει τον αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα στο Εθνικό Γάζωρο και τον Παναιτωλικό. Βοηθοί του θα είναι ο Γεώργιος Χατζηνάκος του συνδέσμου Δράμας και ο Ηλίας Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φώτιος Τερετίδης του συνδέσμου Καβάλας. Σημειωτέον ότι ο Γιαννουλάκης διαιτητεύει πρώτη φορά σε αγώνα του Παναιτωλικού.