Μ. Χάβος: Είχαμε τάσεις αυτοκαταστροφής [HDvideo]

Ικανοποιημένος από την νίκη αλλά στεναχωρημένος από τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε ο αγώνας εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είμαι στενοχωρημένος, γιατί ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει πανηγυρικό χαρακτήρα και πήγαμε να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Σημαντικό βέβαια ότι πήραμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Χωρίς καμία ευκαιρία από την Παναχαϊκή, φάγαμε 3 γκολ. Σημαντικό βέβαια είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και ότι η ομάδα έπαιξε για 20-25 λεπτά κατά την προσωπική μου άποψη, ίσως το καλύτερο παιχνίδι της μέσα στην έδρα μας. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε γιατί τα παιχνίδια λιγοστεύουν και δεν δικαιούμαστε να τρώμε τέτοια γκολ. Χωρίς ούτε μία ευκαιρία η αντίπαλη ομάδα, φάγαμε τρία γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Χάρηκα πάρα πολύ που το γήπεδο ήταν γεμάτο και θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος».

«Το πρώτο ήταν αυτογκόλ από στημένη φάση. Ήταν φάουλ δικό μας που δόθηκε ανάποδα. Το δεύτερο, είχε ο Μελισσάς κίτρινη κάρτα και δεν μπορούσε να κάνει φάουλ για να μην πάρει τη δεύτερη και το τρίτο έπρεπε παίκτης δικός μας να πάρει την απόκρουση και αφήσαμε τον αντίπαλο παίκτη και σούταρε έξω από την περιοχή. Σίγουρα πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Στο κάθε παιχνίδι δεν κρατάς μόνο τα θετικά και από τις νίκες βλέπεις πιο εύκολα τα λάθη. Εγώ αυτό κάνω».

Σε ερώτηση και σχετικά με τη χρησιμοποίηση του Ιορδανίδη σχολίασε: «Μην ξεχνάτε ποτέ τι παίκτες έχουμε στη διάθεσή μας. Εγώ δεν την έχτισα την ομάδα. Είμαι δυόμισι μήνες εδώ και προσπαθώ με κάθε τρόπο για το συμφέρον της ομάδας. Λάθη μπορεί να κάνω, αλλά σε κάθε παιχνίδι βάζω τους έντεκα καλύτερους. Όσον αφορά την αλλαγή, ο Ιορδανίδης ξέρουμε ότι είναι ένα παιδί φιλότιμο όμως δεν είναι ο καθαρός μεσοεπιθετικός πίσω από το φορ και δεν είναι το καθαρό εξάρι. Είναι ένα συμπληρωματικό αμυντικό χαφ».

Κούσας: “Χαλαρώσαμε”
Ο παίκτης του Παναιτωλικού Γ. Κούσας δήλωσε: «Ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε ένα καλό ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε λίγο και δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ που βάλαμε την άλλη ομάδα στο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω πως δε θα ξανακάνουμε τέτοια λάθη και δε θα δεχθούμε τέτοια γκολ ξανά. Από εδώ και πέρα μένουν κάποια παιχνίδια, τα οποία τα βλέπουμε ένα-ένα και θέλω να πιστεύω ότι θα τα πάρουμε όλα. Πηγαίνουμε πάντα για να κερδίσουμε. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Μας έδωσε μεγάλη δύναμη και σίγουρα είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς».

Φυντάνης: Υπήρξε αλλοίωση
Ο προπονητής της Παναχαϊκής Ηλίας Φυντάνης στη συνέντευξη τύπου είχε παράπονα από τη διαιτησία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: “Είναι πέναλτι του Μπαγκόε και δεν είναι πέναλτι στον Λίτση. Το είδατε όλοι και δεν το λέμε για δικαιολογίες. Κάναμε γρήγορα τις αλλαγές για να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή. Είμαστε στενοχωρημένοι, γιατί είχαμε δουλέψει πολύ για το ματς και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό. Βάλαμε τρία καθαρά γκολ και δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε βαθμό. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο της. Πληρώσαμε τα λάθη μας στα δύο πρώτα γκολ”.