Βαρύ κλίμα και κινητοποιήσεις μέσα στις Γιορτές Εξόδου

Πλησιάζει η κορύφωση των Γιορτών Εξόδου στο Μεσολόγγι και το κλίμα στην πόλη αναμένεται να είναι βαρύ και τεταμένο. Αφορμή η υπόθεση του ΤΕΙ Μεσολογγίου από την οποία προέκυψε και η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου να μην προσκληθούν στις γιορτές Εξόδου, η Κυβέρνηση και οι κυβερνητικοί βουλευτές (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ).

Παράλληλα δυσαρέσκεια και ανησυχία υπάρχει στο Μεσολόγγι και για άλλα θέματα της πόλης όπως αυτό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Ήδη ο σύλλογος εργαζομένων στο Μεσολόγγι έχει αποφασίσει κινητοποίηση κατά τη διάρκεια του εορτασμού της επετείου της Εξόδου του Μεσολογγίου και μάλιστα για το συντονισμό της από κοινού δράσης με άλλους φορείς θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου την Τρίτη 23/04/13 στις 7μ.μ.

“Η απαξίωση του Νοσοκομείου και, σαν συνέπεια αυτού, του δικαιώματος για Δημόσια – Δωρεάν Υγεία συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Απέναντι σε αυτή τη μεθόδευση σαν εργαζόμενοι – πολίτες αυτού του τόπου συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ανατροπή των σχεδίων τους” αναφέρει στο κάλεσμά του το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου.