Οι απουσίες και η ποινή του Θρασύβουλου δυσκόλεψαν το ματς στη Φυλή

O Γκόλιας τρέχει να πανυγηρίσει το γκολ στον πάγκο

Το ματς στη Φυλή για τον Παναιτωλικό έμοιαζε σχετικά εύκολο… Όμως οι απουσίες με τις οποίες θα πραταχθεί ο Παναιτωλικός και η αφαίρεση 3 βαθμών από τον Θρασύβουλο έκαναν το ματς επικίνδυνο.

Ο Θρασύβουλος ήταν σχετικά αδιάφορος βαθμολογικά καθώς δεν κινδύνευε άμεσα. Ωστόσο η Ενωση Β’-Γ’ Εθνικής επικύρωσε την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, που είχε επιβάλλει η FIFA στο Θρασύβουλο για οφειλές προς τον Κόμπο Χουάν Μανουέλ Γκαλβές. Η ομάδα της Φυλής μπαίνει πλέον σε περιπέτειες και αυτό γιατί βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τον Βύζαντα Μεγάρων και την ζώνη του υποβιβασμού. Ετσι ο Θρασύβουλος έχει, πλέον, 25 βαθμούς έναντι 22 των Μεγαριτών. Αυτό δίνει επιπλέον κίνητρο στο Θρασύβουλο για ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στο Παναιτωλικό.

Από την άλλη τα “καναρίνια” για πρώτη φορά φέτος θα κετέβουν στο γήπεδο χωρίς τα βασικά τους χαφ. Τιμωρίες και τραυματισμοί έχουν αποκλείσει από την αποστολή του Παναιτωλικού τους Σφακιανάκη, Τζούνιορ, Μπελόν, Σίσιτς και Αραμπατζή. Έτσι τα “καναρίνια” θα εμφανιστούν με πειραματική εντεκάδα, πράγμα που ελλοχεύει το κίνδυνο ιδίως όσο αφορά το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού ο Παναιτωλικός να μην πιάσει απόδοση…

Απεναντί ο Θρασύβουλος θα είναι σχεδόν πλήρης. Μοναδικός απών από το συγκεκριμένο ματς θα είναι ο Σταμάτης Καλαμιώτης που είναι τιμωρημένος. Καθώς οι Αρκουμάνης, Σταυριανός αποθεραπεύτηκαν αλλά και οι Τζιωρτζιόπουλος, Βασιλείου, Μπακάλης επιστρέφουν από τιμωρία, ενώ ακόμη και ο Αλέκος Κακλαμάνος που ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα κυρίως για προληπτικούς λόγους θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Με όλα αυτά το ματς έγινε αρκετά δύσκολο και τυχόν απώλειες για τα καναρίνια ίσως αποδειχθούν κομβικές για τη συνέχεια…