Επιστροφές για τον Παναιτωλικό – Με 17 παίχτες η Νίκη στο Αγρίνιο

Με επιστροφές και αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Παναιτωλικός κόντρα στην Νίκη Βόλου. Για φουλ επίθεση ετοιμάζεται ο Χάβος, για να χτυπήσει στις ελλείψεις των φιλοξενούμενων.

Επιστροφές αναμένονται στον Παναιτωλικό ενόψει του αγώνα κόντρα στην Νίκη Βόλου, αφού βασικοί αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι οι Σίσιτς, Τζούνιορ, που ήταν τιμωρημένοι στο παιχνίδι κόντρα στον Θρασύβουλο. Επίσης, στην ενδεκάδα επιστρέφει και ο Αραμπατζής, που θα πάρει την θέση του Μπακάκη, προκειμένου αυτός να προωθηθεί στα χαφ και να αντικαταστήσει τον Σφακιανάκη που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Στεφανάκος, με τους Κούσα και Μελισσά μπροστά του. Δεξιά ο Αραμπατζής, αριστερά ο Γκόλιας και οι Τζούνιος Μπακάκης αμυντικά χαφ. Στα φτερά της επίθεσης θα βρεθούν οι Σίσιτς και Καμαρά, Μπόγιοβιτς στην κορυφή και ο Φαβάλι πίσω του σε ελεύθερο ρόλο.

Με 17 παίχτες η Νίκη
Εκτός πλάνων του Απόστολου Χαραλαμπίδη για τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, έμεινε ο Δημήτρης Σαμαράς, λόγω τραυματισμού, ενώ οι παράλληλες απουσίες των τιμωρημένων Ριζογιάννη, Βέρτζου και Κυριάκου, υποχρέωσαν τον προπονητή των Νικιωτών να ανακοινώσει αποστολή με 17 παίκτες!

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή, η οποία αναχώρησε την Τρίτη για Αγρίνιο, είναι οι: Βούρας, Καρακούτσης, Σκούφαλης, Καρατζάς, Φλίγκος, Λαλίν, Πουρτουλίδης, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Παπαδόπουλος, Παππάς, Χατζής, Τάντιτς, Ουέλινγκτον, Τζιώρας, Πιτταράς, Γεωργατζής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παλαμίδας (Λακωνίας), Καραγεώργος (Αργολίδας)
4ος: Ανούσος Νικόλαος (Λακωνίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Εμβραιζόγλου (Ηπείρου)