Πλήρης ο Παναιτωλικός

Στις προπονήσεις επέστρεψε η ομάδα του Παναιτωλικού, με τον Χάβο να βλέπει όλους τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους» ενόψει Εργοτέλη.

Στις προπονήσεις επέστρεψε η ομάδα του Παναιτωλικού, καθώς δεν υπάρχει περιθώριο για επιπλέον ξκεκούραση, μιας και την Παρασκευή αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στο Αγρίνιο. Το παιχνίδι αυτό έχει την μορφή μεγάλου τελικού, αφού σε περίπτωση απώλειας βαθμών χάνεται ουσιαστικά η πρώτη τριάδα και η απευθείας άνοδος. Στο παιχνίδι αυτό πάντως, ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα απουσίας, αφού δεν υπάρχουν τραυματίες.

Στην σημερινή προπόνηση άλλωστε έλαβε μέρος κανονικά και ο Στέλιος Σφακιανάκης και έτσι υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς. Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο το πρωί και πάλι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία για το κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής.

Επαφές για Μητρόπουλο
Οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του 23χρονου χαφ, αφού τον θεωρούν καλή λύση για να «γεμίσει» το ρόστερ της ομάδας, κι αναμένεται να κάνουν επαφές με τον Παναιτωλικό.

Ο Παύλος Μητρόπουλος στο δεύτερο μισό της χρονιάς που ολοκληρώνεται αγωνίστηκε στην ΑΕΚ κι ήταν από τους λίγους που διασώθηκε από το «ναυάγιο» της Ένωσης. Ο 23χρονος χαφ, ωστόσο, θα επιστρέψει στον Παναιτωλικό όπου ανήκει και αν ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει θα πρέπει να μιλήσει με τους Αγρινιώτες.Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μητρόπουλος έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού κι έχει ήδη… ψηθεί να φορέσει τα πράσινα και να κατηφορίσει στην Παιανία, όμως, στο «τριφύλλι» τον προορίζουν για εναλλακτική λύση καθώς ως τέτοια τον έχει προκρίνει ο Αναστασίου που εξέτασε την περίπτωσή του.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να μιλήσουν στο προσεχές διάστημα με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού κι αν οι απαιτήσεις που θα έχουν οι Αγρινιώτες δεν είναι σε λογικά πλαίσια, θα εγκαταλείψουν την περίπτωση του Μητρόπουλου.