“Λάλησε” η Χρυσή Αυγή : Παραλληλίζει την έγκυο νεκρή της Marfin με τη γυναίκα του Μπαρμπαρούση

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής (όχι την ιστοσελίδα της τοπικής οργάνωσης) αναρτήθηκε ένα κατάπτυστο κείμενο από τον “Γιώργο Μάστορα”, πρόκειται για το ψευδώνυμο του υποψήφιου βουλευτή Τρικάλων της ΧΑ Γ. Μισιάκα που θεωρείται από τους ιδεολογικούς ινστρούκτορες του φασιστικού κόμματος, που με αφορμή την συμπλοκή το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο Αγρινίου, παραλληλίζει την έγκυο νεκρή της Marfin που κάηκε ζωντανή όταν άγνωστοι έβαλαν φωτιά στην τράπεζα που εργαζόνταν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας στις 5 Μαΐου 2010 με… τη γυναίκα του Μπαρμπαρούση!!!

Στο κείμενο αφού τονίζεται αρχικά ότι οι δολοφόνοι των νεκρών στη Marfin παραμένουν ασύλληπτοι, στην συνέχεια ο συντάκτης του παραλληλίζει τα γεγονότα της Μarfin με την συμπλοκή στο νοσοκομείο Αγρινίου ανάμεσα στον οδηγό του Μπαρμπαρούση και αγνώστους. Γράφει λοιπόν : “Πριν από λίγες ημέρες, μια μερίδα από τους θρασύδειλους αυτούς αλήτες επιτέθηκε σε μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εντός του Νοσοκομείου Αγρινίου. Δέκα επίδοξοι δολοφόνοι επιτέθηκαν με φανερούς σκοπούς και προθέσεις εναντίον ενός ανθρώπου, που πήγε να επισκεφτεί την σύζυγο του Βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, η οποία ετοιμαζόταν να γεννήσει. Τι τραγική ειρωνεία! Μια έγκυο Ελληνίδα έκαψαν ζωντανή τα αναρχοαριστερά κτήνη, μαζί με άλλους δύο άτυχους συμπατριώτες μας, στην Marfin, το ίδιο ουσιαστικά επιχείρησαν και στο Νοσοκομείο του Αγρινίου. Δεν σεβάστηκαν τίποτα τα κακομαθημένα, πιστά όργανα των σκοτεινών παρακρατικών κύκλων. Ούτε την ιερότητα του χώρου, όπου Ιατροί αγωνίζονται για να θεραπεύσουν ασθενείς και να σώσουν ανθρώπινες ζωές, ούτε την κατάσταση μιας εγκύου, η οποία ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Ακόμη και το αγέννητο έμβρυο θεωρείται «φασίστας», «αντιδραστικός», «ταξικός εχθρός», δεν έχει δικαίωμα στην ζωή. Υπό τις παρούσες συνθήκες θα μπορούσε η συγκεκριμένη γυναίκα να χάσει το παιδί. Ίσως αυτό να επιζητούσαν οι αδίστακτοι κομπλεξικοί και ψυχικά άρρωστοι ανθέλληνες. Μια φορά δολοφόνοι, πάντα δολοφόνοι!”

Το πως συγκρίνονται τα δυο περιστατικά, αυτό μόνο στο θολωμένο μυαλό της Χρυσής Αυγής υπάρχει… Τι σύγκριση μπορεί να γίνει όταν τρεις άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί στο χώρο εργασίας τους και από την άλλη η σύζυγος Μπαρμπαρούση γεννούσε στο νοσοκομείο και στο προαύλιο του νοσοκομείου έγινε μια συμπλοκή και έπεσαν μερικές “ψιλές”;;; Έλεος! Είναι τουλάχιστον προσβολή για τους νεκρούς της Μarfin ο οποιοσδήποτε παραλληλισμός!