Με Τακίδη ο Παναιτωλικός στο ντέρμπι στο Αγρίνιο

Με μία σημαντική αναμέτρηση ανοίγει η αυλαία της 38ης αγωνιστικής της Football League την Παρασκευή (10/5) όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Εργοτέλη. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα υψηλά… πατώματα της βαθμολογίας και τους χωρίζουν 4 βαθμοί, με τους Κρητικούς να είναι στην δεύτερη θέση με 64 πόντους και όπως είναι φυσικό, το ντέρμπι του Αγρινίου θα κρίνει τη «μάχη» της απ’ ευθείας ανόδου στην Super League.

Έμεινε Αθήνα ο Στεφανάκος
Ο Μανώλης Στεφανάκος είχε το… ελεύθερο από τον Παναιτωλικό. Του είπαν αν δεν νιώθει καλά να μην ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Τελικά ο δίμετρος γκολκίπερ έμεινε στην Αθήνα, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογενειά του, που πενθεί για τον χαμό του αδερφού του. Αυτό σημαίνει ότι ο Τακίδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με αναπληρωματικό τον 20χρονο Τσάπαλο.

Χωρίς δύο στο ντέρμπι οι Κρητικοί
Εκτός αποστολής των «κιτρινόμαυρων» έχουν τεθεί οι Χαντί και Πλουσής που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και ο Ουέλινγκτον με ενοχλήσεις.
Η αποστολή του Εργοτέλη: Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Δωματάς, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Κοζορώνης, Χαλκιαδάκης, Βερπακόφσκις, Ζαχόρα, Λεονάρντο.