Χάβος : η νίκη στον Στεφανάκο [HDvideo]

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, αφιέρωσε στον Μανώλη Στεφανάκο τη νίκη επί του Εργοτέλη.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr

Ο Μ. Χάβος ανέφερε στη συνέντευξη τύπου: «Ένα μέλος της οικογένειας μας περνά τις τελευταίες μέρες δύσκολες στιγμές. Θέλαμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε σε αυτόν. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα στα πρώτα 20΄. Όμως στην συνέχεια χάσαμε τον έλεγχο του κέντρου και είχαμε προβλήματα . Βάλαμε το γκολ χωρίς να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στην επανάληψη διαχειριστήκαμε καλά το αποτέλεσμα και δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα και δεν απειληθήκαμε. Μετρά η νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Το γήπεδο του Παναιτωλικού πρέπει να είναι πάντα γεμάτο. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε για το συμφέρον της ομάδας όσο μπορούσαμε καλύτερα τις τιμωρίες».

Για τον Τακίδη και την κριτική που έχει δεχθεί τόνισε: «Ο Γιάννης ο Τακίδης δούλευε, δουλεύει και θα δουλεύει. Για το ήθος του το λέει όλη η Ελλάδα και όσον αφορά για την αξία του. Πολλές φορές σε ορισμένα γήπεδα ο κόσμος παίρνει στραβά μερικές φορές κάποιο ποδοσφαιριστή. Το έχω νοιώσει και εγώ 17 χρόνια που έπαιξα ποδόσφαιρο, ότι αυτά τα πράγματα αντιστρέφονται. Κάποιο παίκτη που δεν τον συμπαθούσε η κερκίδα, μετά από καιρό τον λατρεύει. Αλλά για να τον λατρέψει πρέπει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να δώσει στην κερκίδα να καταλάβει ότι ζει για τον Παναιτωλικό. Ο Γ. Τακίδης το έκανε σήμερα και ο κόσμος τον αγκάλιασε. Aλλά θέλω να δώσω και τα συγχαρητήριά μου στον Κ. Νικολαϊδη, γιατί έχουμε δύο τερματοφύλακες έτοιμους ανά πάσα στιγμή».

Ο γκολκίπερ των «καναρινιών», Γιάννης Τακίδης, είπε: «Δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις, αλλά σήμερα έκανα μια εξαίρεση γιατί ο φίλος μας και συμπαίκτης μας Μανώλης, μας ζήτησε να πάρουμε την νίκη και να του την αφιερώσουμε. Το κάναμε. Επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συγκλονιστική παρουσία του».

Λαμπράκης: «Καθαρό πέναλτι»
Ο Σταύρος Λαμπράκης εξέφρασε παράπονο για τη διαιτησία στο Αγρίνιο, αλλά δεν έχασε την πίστη του για άνοδο.Το μέλος του τεχνικού διδύμου της ομάδας του Ηρακλείου ανέφερε μετά την ήττα (1-0) από τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά, εμείς ισορροπήσαμε και το ημίχρονο πέρασε χωρίς να απειλήσει. Την πιο κλασική ευκαιρία την είχαμε εμείς με τον Μπουχαλάκη που μπορούσαμε να προηγηθούμε. Ο Παναιτωλικός σκόραρε και πήρε το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε, είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και την διάθεση που είχαν τα παιδιά. Στο δεύτερο μέρος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο και δεν φταίει ο Εργοτέλης για αυτό. Επίσης, υπάρχει η φάση του 62ου λεπτού όπου υπάρχει καθαρό πέναλτι στην ανατροπή του Βερπακόφσκις. Παρόλα αυτά, συνεχίζουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και με εμφανίσεις όπως η σημερινή είμαι σίγουρος ότι σε τέσσερις αγωνιστικές η μια ομάδα που θα ανέβει θα είναι ο Εργοτέλης. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό και να ανέβουμε και οι δύο στη Σούπερ Λιγκ. Για να κάνεις ευκαιρίες, πρέπει να υπάρχει και ρυθμός. Ο Παναιτωλικός με τα συνεχόμενα φάουλ που έκανε, δεν άφηνε να βρεθεί ρυθμός και τότε είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ευκαιρίες. Ο φίλος μου ο Τζούνιορ μπορεί να έκανε 20 φάουλ και δέχτηκε κίτρινη στο 89′. Ήταν ένα ντέρμπι και θεωρώ ότι έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός δεν πλησίασε καθόλου στο τέρμα μας, αν εξαιρέσεις το τελευταίο 10λεπτο. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο το χρονικό σημείο που δεχτήκαμε το γκολ».