Χάβος: «Μπλοκαριστήκαμε… – Μεγάλη απώλεια ο Μπόγιοβιτς» [HDvideo]

Μεγάλη απώλεια ο Μπόγιοβιτς
Απογοητευμένος από τη σημερινή ισοπαλία ο προπονητής του Παναιτωλικού Μ. Χάβος παραδέχθηκε στην συνέντευξη τύπου ότι ο στόχος της απευθείας ανόδου έχει ουσιαστικά χαθεί και στάθηκε στην απώλεια του Μπόγιοβιτς.


Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr

Αναλυτικά ο Μάκης Χάβος δήλωσε : «Ήταν ένα ντέρμπι και τα ντέρμπι πολλές φορές κρίνονται στο ένα γκολ. Θεωρώ ότι ήταν μεγάλη η απώλεια του Μπόγιοβιτς, ενός παίκτη που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας γιατί το παιχνίδι μας στηριζόταν σε αυτόν. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν καλοί. Ο αντίπαλος προσπάθησε να μας κόψει την ανάπτυξη από πίσω και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπλοκαριστούμε και η ομάδα να γίνει περισσότερο νευρική. Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο πιεστικοί. Οι αλλαγές προσπάθησαν να δώσουν μία βοήθεια στην ομάδα. Εγώ θέλω να πω ότι η ομάδα χρειάζοται τη στήριξη του κόσμου του Παναιτωλικού γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει κάνει τεράστια προσπάθεια. Τώρα πλέον η απευθείας άνοδος δεν είναι στα πόδια μας. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην ιστορία και στον κόσμο του Παναιτωλικού να παλαίψουμε και στα δύο παιχνίδια και αυτό να είστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε. Η αντίπαλη ομάδα ήταν ξεκάθαρο ότι ήρθε να πάρει τον ένα βαθμό. Είναι επιλογή του καθενός να επιλέγει να παίζει όπως θέλει. Τα παιχνίδια είναι πολλά και όταν λείπει ένας πολύ σημαντικός παίκτης όπως ο Μπόγιοβιτς, καταλαβαίνετε ότι οι λύσεις περιορίζονται».

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα είναι έτοιμη ψυχολογικά για τα πλέι οφ τόνισε: «Σίγουρα κανένας μας δε σκεφτόταν τα πλέι οφ. Ο στόχος μας ήταν και είναι η απευθείας άνοδος. Εάν η ομάδα δεν βγει απευθείας είμαστε υποχρεωμένοι και εγώ ειδικά να ετοιμάσω την ομάδα, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα πλέι οφ».

Τζούνιορ: “Συνεχίζουμε”
Ο Σίλβα Τζούνιορ δήλωσε: «Δουλεύουμε για να καταφέρουμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε μια καλή ομάδα, μια πολύ δυνατή ομάδα και είμαστε έτοιμοι για τους επόμενους δύο αγώνες και για κάποιο άλλο πράγμα που θα μπορέσει να γίνει. Θέλαμε να τελειώσουμε την άνοδο τώρα… Τι πρέπει να κάνουμε; Να παίξουμε! Εκεί που θα πάμε να πάρουμε τη δύναμή μας είναι από τα όνειρά μας, από το να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Από εκεί θα πάρουμε τη δύναμή μας!»

Βοσνιάδης: «Βαθμός τίτλου…»
Χαρούμενος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα Αλ. Βοσνιάδης.
Αναλυτικά: «Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι με δυο ομάδες που δίκαια βρίσκονται ψηλά. Ξέραμε ότι μέσα στο γήπεδο εδώ και με τόσο κόσμο θα υπήρχε πίεση. Ξέραμε ότι όσο περνάει ο χρόνος ο Παναιτωλικός θα αγχώνεται. Προσπαθήσαμε να ροκανίσουμε το χρόνομ ώστε να μη βρει ρυθμό το παιχνίδι. Το κάναμε άριστα. Εδώ που έχουμε φτάσει ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ψάξαμε από κάποια στιγμή και μετά που ο Παναιτωλικός ανοίχτηκε περισσότερο, να βρούμε χώρους στην κόντρα. Βγάλαμε δυο-τρεις φάσεις μέσα σε όλο το παιχνίδι. Κατορθώσαμε και πήραμε ένα σπουδαίο πόντο που μας κρατάει δίκαια στην κορυφή. Το τελευταίο χρονικό διάστημα με ένα-δυο άσχημα αποτελέσματα που φέραμε πήγαμε να χάσουμε την τύχη από τα χέρια μας. Πήραμε σπουδαίο βαθμό. Συνεχίζουμε ήρεμα και θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια για να τερματίσουμε πρώτοι. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα γεμάτη υγεία, παίρνει τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο. Να τους ευχηθώ τα καλύτερα και μακάρι να είναι από τις ομάδες που θα αλλάξουν κατηγορία».

Στάθης Καραμαλίκης:Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το έκανε ακόμη δυσκολότερο ο αγώνας της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου που δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε το βαθμό. Νομίζω μετά το σημερινό βαθμό μπορούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία τα επόμενα δύο παιχνίδια. Αν καταφέρουμε να κάνουμε το απόλυτο θα πάρουμε και την πρώτη θέση. Από εκεί και πέρα, θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στον Παναιτωλικό καλή συνέχεια. Ελπίζω και καταφέρει να πετύχει το στόχο του. Είναι μια μεγάλη ομάδα με πάρα πολύ κόσμο και με ένα πρόεδρο κόσμημα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο που μου έδειξε για άλλη μια φορά την αγάπη του».