Χάβος : Προέχει εμείς να κάνουμε το καθήκον μας

Μάκης Χάβος (προπονητής Παναιτωλικού): Θέλαμε δύο νίκες στα δυο παιχνίδια για να εξαντλήσουμε τις ελπίδες μας για απευθείας άνοδο. Κάναμε το καθήκον μας σήμερα και τώρα θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε και στις απαιτήσεις του αγώνα με τον Ηρακλή. Στο σημερινό παιχνίδι Θέλαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, πετύχαμε το πρώτο γκολ και μετά χαλαρώσαμε. Στο 0-2 όμως όλα έγιναν πιο εύκολα. σον αφορά στο Σίσιτς, πιστεύω ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, δέχτηκε μια κλωτσιά. Κοιτάμε μόνο το δικό μας παιχνίδι και μετά θα δούμε και τι θα γίνει στα υπόλοιπα. Προέχει εμείς να κάνουμε το καθήκον μας.

Γιάννης Συμεωνίδης (προπονητής Πιερικού): Παίζαμε και σήμερα με αντίπαλο που είχε ισχυρό κίνητρο και συμφωνήσαμε με όλα τα παιδιά να δώσουμε ό, τι έχει ο καθένας στο γήπεδο, για τους εαυτούς μας και τον Πιερικό. Σίγουρα το 0-4 είναι ένα πολύ βαρύ σκορ που δεν ταιριάζει με την ομάδα και την ιστορία της.Σίγουρα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, έχει καλύτερους παίκτες και του εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς θα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και το καλοκαίρι να γίνει μια προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας. Η πορεία μας φέτος ήταν πάρα πολύ κακή και είναι κρίμα για τον Πιερικό που έχει μεγάλη ιστορία. Ο κόσμος έχει δίκιο να είναι πικραμένος και πρέπει να του ζητήσουμε συγγνώμη. Από τη νέα σεζόν, είτε εδώ βρισκόμαστε εμείς, είτε έλθουν κάποιοι άλλοι, ο Πιερικός θα πρέπει να προχωρήσει και να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν.

Χρήστος Κουτσοσπύρος (ποδοσφαιριστής Παναιτωλικού):Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε και στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την απευθείας άνοδο. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να δουμε εν συνεχεία αν θα τα έχουμε καταφέρει. Καλή συνέχεια στον Πιερικό και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Όπωσδήποτε το γκολ βοηθάει τον παίκτη να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, πάντως εγώ είμαι μέλος της ομάδας, πανέτοιμος να προσφέρω όποτε το κρίνει ο προπονητής που είναι και ο στρατηγός. Τέλος, ένα μεγάλω ευχαριστώ στον κόσμο του Πιερικού που με συγκίνησε με το χειροκρότημά του. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Με αγάπησαν και τους αγάπησα. Τους ευχαριστώ πολύ.

Γιώργος Βραχνός (ποδοσφαιριστής Πιερικού):Θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο πρώτα απ’ όλα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Ο Παναιτωλικός που είναι πιο ποιοτική ομάδα, με καλύτερους παίκτες, πέτυχε ένα γκολ και από κει και πέρα στο β’ μέρος προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, όμως το παιχνίδι τελείωσε όταν δεχτήκαμε και το 2ο γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι που πικράναμε τον κόσμο μας.

πηγή : katerinisport.gr