Ο Βασίλης Σαμπράκος για Παναιτωλικό, play-off και «καθαρό» ποδόσφαιρο [HDvideo]

Ο Βασίλης Σαμπράκος, ένας από τους πλέον επιτυχημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και εκδότες στο χώρο του αθλητικού τύπου, αλλά κυρίως από τους λίγους αθλητικογράφους στη χώρα που οι φίλαθλοι «μετρούν» τη γνώμη του μιλά στην webtv του myagrinio.gr για τον Παναιτωλικό, το φετινό πρωτάθλημα της Football League, την διαδικασία των play-off που ξεκινά σε λίγα 24ωρα και το «καθαρό» ποδόσφαιρο…

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη στην webtv του myagrinio.gr

Ο Β. Σαμπράκος σημειώνει πως το πρωτάθλημα της Football League ήταν «παραγγελία για να συγκινηθούν και να ασχοληθούν με το πρωτάθλημα οι οπαδοί όλων των ομάδων». Αναφορικά με τον Παναιτωλικό ο Βασίλης Σαμπράκος εκφράζει την άποψη ότι έχασε την απευθείας άνοδο στη SuperLeague εξαιτίας της κακής αρχής και της κακής επιλογής προπονητή το περασμένο καλοκαίρι. Ενώ για τα play-off πιστεύει ότι μεγάλο ρόλο θα παίξει εκτός από τις αντοχές και η ψυχολογία. «Η ομάδα που νιώθει αποτυχήμενη επειδή δεν μπόρεσε να πάρει το απευθείας εισιτήριο δεν θα έχει και φυσικές δυνάμεις»… Προσθέτει ωστόσο ότι τα πρώτα τρία ματς των play-off θα παίξουν μεγάλο ρόλο.

Ο Β. Σαμπράκος ήταν από εκείνους που αρθρογραφώντας μετά το μπαράζ της Νέας Σμύρνης το 2009 έκανε λόγο για επικράτηση του «καθαρού ποδοσφαίρου». Είναι λοιπόν λογικό το ερώτημα αν αυτή η επικράτηση ήταν προσωρινή. Και έχει μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν η απάντησή του. Τέλος, σημειώνει ότι αν ο Παναιτωλικός επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, για να μείνει θα χρειστεί να είναι «διαβασμένος» από τα λάθη του και ενωμένος εσωτερικά, ενώ δίνει και τη δική του «συμβουλή» στο πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα για να τον ενθαρρύνει να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο….