Λαβωμένος αλλά με κόσμο στον Βόλο ο Παναιτωλικός

Στη μάχη των πλέι οφ ρίχνεται ο Παναιτωλικός την Κυριακή, που αντιμετωπίζει στον Βόλο τη Νίκη. Οι Αγρινιώτες θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τη διαδικασία, ωστόσο τα προβλήματα απουσιών είναι αρκετά για τον Μάλη Χάβο. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Μπόγιοβιτς, Γκόλιας, Σίσιτς και Σμίλτος, ενώ σε αυτούς ήρθε να προστεθεί ο Σφακιανάκης που ένιωσε ενοχλήσεις σε δάκτυλο του ποδιού και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Οι 19 παίκτες του Παναιτωλικού που θα μεταβούν στον Βόλο είναι οι: Τακίδης, Τσάπαλος, Κούσας, Τζίτζης, Μελισσάς, Ιωάννου, Μπακάκης, Αραμπατζής, Μπελόν, Τζούνιορ, Κουτσοσπύρος, Μουμίν, Ιορδανίδης, Φαβάλι, Καμαρά, Δάρλας, Πασάς, Μεταξούλης και Μήλιος.

Ωστόσο ο Παναιτωλικός δεν θα στερηθεί την υποστήριξη του κόσμου του, που θα μεταβούν μεμονωμένα ή οργανωμένα στο Βόλο. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι : “Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να μεταβούν οργανωμένα ή μεμονωμένα στο Βόλο για τον αγώνα του Παναιτωλικού με τη Νίκη Βόλου την Κυριακή 02.06.2013, ώρα 20:00, ενημερώνονται ότι θα φιλοξενηθούν στις θύρες 31 έως 42. Η είσοδος γίνεται από την 3η πεζογέφυρα του γηπέδου όπου θα υπάρχει και εκδοτήριο εισιτηρίων (τιμή εισιτηρίου 10€)”.