Eνημερωτική ημερίδα για την Ψυχική Υγεία στη Ναύπακτο

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινοτικής Ψυχιατρικής Νοτιοδυτικής Ελλάδος και το Κοινωνικό Ιατρείο Ψυχικής Υγείας Δήμου Ναυπακτίας διοργανώνου ενημερωτική ημερίδα με θέμα την «ψυχική υγεία» στην αίθουσα του ΞΕΝΙΑ, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 και ώρα 11 π.μ. με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Η ενημέρωση θα γίνει από ειδικούς της ψυχικής υγείας διαφόρων ειδικοτήτων (Ψυχιάτρους, Παιδοψυχίατρους, ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς ),οι οποίοι παράλληλα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Κοινωνικό Ιατρείο Ψυχικής Υγείας του Δήμου Ναυπακτίας, κάθε Τετάρτη απόγευμα από 5-8 στο κτίριο της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου.

Είναι υποχρέωση όλων να μάθουμε για την ψυχική υγεία, για τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και κυρίως να συμβάλλουμε στην «αποστιγματοποίηση των ψυχικών διαταραχών»
Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων στην ημερίδα θα αποτελέσει απόδοση τιμής και ευχαριστίες στους εθελοντές της Ψυχικής υγείας, που βοηθάνε τους οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας.

Κατεβάστε την πρόσκληση εδώ