Εκτός το Μικροβιολογικό του νοσοκομείου Μεσολογγίου λόγω ακάλυπτων εφημεριών

Η υποβάθμιση του νοσοκομείου Μεσολογγίου συνεχίζεται εδώ και καιρό δίχως κανείς να μπορεί να κάνει τίποτα.Ενα νοσοκομείο που κατά κοινή ομολογία είχε και έχει άριστους γιατρούς άριστο νοσηλευτικό προσωπικό δυστυχώς δεν μπορεί να λειτουργήσει γιατί έτσι θέλουν ή έτσι κρίνουν οι υπεύθυνοι.Εξάλου ο κ. Σαλμάς πριν λίγο καιρό είχε πεί οτι μην φωνάζετε σας φτιάχνω νοσοκομείο στα 15 χλμ.(38 χλμ. είναι το Αγρίνιο κύριε Σαλμά,15 χλμ ίσως είναι με υπουργικό αυτοκίνητο).

Σήμερα ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας ο κ. Ι.Μαρκαντώνης έστειλε επιστολή προς τον Διοικητή Γ.Ν.Αιτ/νιας καθώς και προς τους Διοικητή 6ηςΥΠΕ προς το ΕΚΑΒ, στο γραφείο υπουργού και αναπληρωτή υπουργού στο οποίο αναφέρει :
Κύριε διοικητά
Παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μου οι εφημερίες του Μικροβιολογικού της Νοσηλευτικής μονάδας Μεσολογγίου για τον μήνα Ιούνιο παραμένουν ακάλυπτες.
Συγκεκριμένα αύριο 8/6/2013 το νοσοκομείο Μεσολογγίου δεν θα καλύπτεται απο το μικροβιολογικό και βιοχημικό.Τα περιστατικά των επειγόντων που χρειάζονται εργαστηριακό έλεγχο θα διακομίζονται στη νοσηλευτική μονάδα Αγρινίου.

Απο ότι καταλαβαίνουμε εδώ και καιρό με έγγραφα προσπαθούν να αφυπνίσουν τους υπεύθυνους για τα προβλήματα στο νοσοκομείο για τα οποία ευθύνονται καθαρά οι αρμόδιοι αλλά μάλλον έχουν το μυαλό τους για το πότε θα κάνουν τα εγκαίνια στο καινούργιο νοσοκομείο Αγρινίου.

πηγή : onairnews.gr