Γλίτωσε τα χειρότερα ο Καρράς

Ο Σταμάτης Καρράς έφυγε εσπευσμένα για το Βόλο με Ι.Χ, συνοδεία μέλους της διοίκησης, προκειμένου να επισκεφτεί το νοσοκομείο του Βόλου. Οι δηλώσεις του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη από κροτίδα που έσκασε στο δεξί του χέρι.Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος είναι με μπαταρισμένο χέρι, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Αγρινίου. Δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας, αλλά αναχώρησε εσπευσμένα με Ι.Χ και με άνθρωπο της ΠΑΕ για το Βόλο, με σκοπό να επισκεφτεί και το Νοσοκομείο της πόλης.

Όπως τόνισε ο Γρηγόρης Ζήσης, γιατρός του Παναιτωλικού στην κάμερα του «OTE Sport», ο παίκτης δεν ακρωτηριάστηκε, ωστόσο, ο τραυματισμός του είναι σοβαρός, αλλά τα προβλήματα αποκαθίσταται με πλαστική. «Από την ώρα που έγινε το περιστατικό είμαι δίπλα στον ποδοσφαιριστή. Απ’ ότι μου είπε, είδε την κροτίδα και πήγε να την πετάξει προς τα έξω. Έχει τραυματιστεί στα τέσσερα δάκτυλα μόνο στο δέρμα. Είναι εγκαύματα», ανέφερε αρχικά.Και συνέχισε: «Δεν ακρωτηριάστηκε. Είναι θλαστικά τραύματα και εγκαύματα. Ήρθε ο Διευθυντής του ορθοπεδικού τμήματος του νοσοκομείου και είμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους του νοσοκομείου. Ήρθε ασθενοφόρο και τον παρέλαβε και αυτή την ώρα είναι στο νοσοκομείο, όπου τον περιποιούνται οι γιατροί. Είναι σοβαρός τραυματισμός του δέρματος που αποκαθίσταται με κάποια πλαστική».

Ο Σταμάτης Καρράς δήλωσε: «Πήγα να πάρω την μπάλα και εκείνη την ώρα έσκασε η κροτίδα. Θα πάω να δω το χέρι μου και στο Βόλο».