Μ. Χάβος : “το δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή” [HDvideo]

Ο Μάκης Χάβος τόνισε ότι το δύσκολο είναι να μείνει κανείς στην κορυφή.Ο τεχνικός του Παναιτωλικού στάθηκε στο γκολ – οφσάιντ του Ολυμπιακού Βόλου και ευχήθηκε περαστικά στον Σταμάτη Καρρά.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr

Μεταξύ άλλων ο Χάβος δήλωσε μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στους «ερυθρόλευκους»: «Πήραμε μία μεγάλη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ρυθμό και ταχύτητα, αλλά πρέπει να τελειώνουμε τις πολλές ευκαιρίες που κάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πιεστήκαμε. Θα πρέπει να πω, όμως ότι ο διαιτητής έβαλε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι, γιατί το γκολ που σημειώνει είναι οφσάιντ. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, όλοι οι εμπλεκόμενοι με το ποδόσφαιρο, οι παίκτες, οι διαιτητές, οι προπονητές. Εμείς δεν βγάζουμε χαρτιά ούτε ανακοινώσεις για τη διαιτησία. Θέλουμε ισότιμη μεταχείριση. Δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτα. Το δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή και όχι να την φτάσεις. Περαστικά στον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου».

Κουτσοσπύρος: «Καθοριστική νίκη»
Καθοριστική χαρακτήρισε τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Ολυμπιακού Βόλου ο Χρήστος Κουτσοσπύρος.Ο επιθετικός των «καναρινιών» είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Περαστικά στον συνάδελφό μου, τον Καρρά και εύχομαι να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, δεν έχουμε πετύχει τίποτα σε έναν μαραθώνιο Κυριακή- Τετάρτη. Ήταν καθοριστική η νίκη, έχουμε μεγάλη σωματική κούραση, είμαστε όμως ξεκούραστοι πνευματικά. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Μάνδαλος : Αποτέλεσμα ψυχολογικής βίας
Ο Αντώνης Μάνδαλος μίλησε για χρήση ψυχολογικής βίας στο Αγρίνιο. Ο Γιώργος Βαζάκας προτιμά να μιλά την επόμενη των αγώνων και έτσι μετά το ματς με τον Παναιτωλικό παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο συνεργάτης του, Αντώνης Μάνδαλος, ο οποίος έκανε λόγο για ψυχολογική βία… Αναλυτικά δήλωσε: «Με το σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας χάνει ακόμη ένα ματς από ψυχολογική βία. Το πρώτο ήταν στην Καλλονή και το δεύτερο σήμερα. Τα παιδιά δεν ήθελαν να κατέβουν να παίξουν. Εκ των πραγμάτων ήταν αναγκασμένοι να το κάνουν. Χάσαμε το πρώτο μέρος, αλλά οι παίκτες επηρεάστηκαν. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να τους ηρεμήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Πετκάκης: «Δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε στα σπίτια μας»
Ο Δημήτρης Πετκάκης υποστήριξε ότι ο τραυματισμός του Σταμάτη Καρρά επηρέασε τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου είπε: «Είναι ντροπή αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και παίζουμε στην Ελλάδα και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε στα σπίτια μας. Δεν είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι, μας επηρέασε ο τραυματισμός του συμπαίκτη μας».