Σοβαρό τροχαίο στο Μεσολόγγι με 8 τραυματίες

Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην Eθνική Oδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Ζεστής, μπροστά από το πρατήριο.Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία Ι.Χ. και μια νταλίκα. Στο σημείο έφτασαν και τρία πυροσβεστικά αυτοκίνητα με δέκα άνδρες οι οποίοι έδωσαν μάχη για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες μέσα από τα ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Σε οκτώ ανέρχονται οι τραυματίες του τροχαίου, ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και δύο μωρά τα οποία πηγαίνουν στο Καραμανδάνειο. Μια από αυτούς είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένη με ακρωτηριασμένο χέρι και πολύ σοβαρό τραυματισμό στα πόδια. Στο σημείο έφθασε μόνο ένα ασθενοφόρο του νοσοκομείου Μεσολογγίου καθώς δεν υπήρχε του ΕΚΑΒ. Τέτοιο έφθασε πριν περίπου δέκα λεπτά. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το τροχαίο προκλήθηκε μετά από ελιγμό που έκανε ο οδηγός του φορτηγού με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο, να βρει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και το χαντάκι και να προσκρούσει στο αντίθετο ρεύμα με τρία διερχόμενα αυτοκίνητα που κατευθύνονταν προς Γιάννενα. Το φορτηγό είχε έλληνα οδηγό και βουλγαρικές πινακίδες.Η πολύ σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στο Ρίο. Τα δύο μωρά παιδιά γλύτωσαν γιατί πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο και πληροφορίες λένε πως τα μετέφερε αμέσως γειτόνισσα στο νοσοκομείο.

Το σημείο χαρακτηρίζεται ως καρμανιόλα, τα ατυχήματα είναι συνεχή και το έργο που κατασκευάστηκε πρόσφατα αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας και κακού σχεδιασμού που κάνει την κατάσταση χειρότερη. Κάτοικοι της περιοχής είναι έξαλλοι και ζητούν να αποδοθούν ευθύνες.

πηγή : aixmi-news.gr