Νέα δεδομένα για Μητρόπουλο μετά την απόκτηση Καλογέρη

Η μεταγραφή του 26χρονου Αλέξανδρου Καλογέρη από τη Βέροια βάζει σε διαφορετικές βάσεις την περίπτωση του Παύλου Μητρόπουλου στο Αγρίνιο. Ο Μητρόπουλος, μετά τον δανεισμό του στην ΑΕΚ, ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τη φανέλα των «καναρινιών» αλλά στον Παναιτωλικό, στην περίπτωση που ερχόταν μια οικονομική πρόταση, δεν θα έλεγαν όχι στην παραχώρησή του.Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαιτήσεις της ομάδας έχουν μειωθεί κατά πολύ από τις 150.000-200.000 ευρώ που ζητούσαν αρχικά οι Αγρινιώτες.

Ο Καλογέρης, προσωπική επιλογή του Μάκη Χάβου, υπέγραψε διετές συμβόλαιο, έχει τα ίδια αγωνιστικά στοιχεία με τον Μητρόπουλο, ενώ προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με τη «βασίλισσα» του Βορρά με την οποία μέτρησε 29 συμμετοχές.

Μαζί με τον Καλογέρη οριστικοποιήθηκε και η επιστροφή του Αλέξανδρου Ζέρη, ο οποίος αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στον Πύρασο της Δ’ Εθνικής αλλά και η προώθηση του νεαρού Στέφανου Παπουτσογιαννόπουλου.

Ο Χάβος το πλεονέκτημα για Καλί
Το βάρος πλέον πέφτει στην απόκτηση του Σιρίλ Καλί για τον οποίον ο Παναιτωλικός έχει να αντιμετωπίσει και το έντονο ενδιαφέρον του Απόλλωνα ποντάροντας αρκετά στην παρουσία του Μάκη Χάβου στον πάγκο της ομάδας, η οποία θεωρείται σημαντικό πλεονέκτημα.

*Οι οπαδοί του Παναιτωλικού θα αποφασίσουν για τη νέα φανέλα της ομάδας ύστερα από ψηφοφορία που θα διεξαχθεί.

πηγή : sentragoal.gr