Ψάχνει ακραίους ο Παναιτωλικός

Μία θέση στην οποία θα ενισχυθούν σίγουρα στο Αγρίνιο είναι στα άκρα της επίθεσής τους. Εκεί η ομάδα θα κάνει κατά πάσα πιθανότητα δύο προσθήκες, οι οποίες θέλουν στο Αγρίνιο να ξέρουν την κατηγορία. Εχουν προταθεί δεκάδες. Αυτό που εικάζεται είναι πως έχουν ξεχωρίσει δύο από την εγχώρια αγορά.

Εκείνες των Πόι, Ουντότζι. Οι πρώην άσοι του Λεβαδειακού και του Ατρόμητου αντίστοιχα έχουν προταθεί και οι περιπτώσεις τους εξετάζονται. Τα «καναρίνια» ζυγίζουν και για τις δύο τα «συν» και τα «πλην» και ενδέχεται να γίνει κίνηση. Χωρίς να αποκλείεται και ενίσχυση από την ξένη αγορά (π.χ. Μόνχε ή κάποιος άλλος). Και αυτό γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα έρθουν δύο εξτρέμ.

Αυτοί ίσως γίνουν τρεις, ανάλογα με την πορεία της ανανέωσης του Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν, ο Φώτης Κωστούλας και ο Μάκης Χάβος του έχουν μεταφέρει πως τον υπολογίζουν και έτσι είναι στο χέρι του αν θα μείνει ή όχι. Ο Μπελόν θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει, ίσως και σήμερα ανανεώσει ο Δάρλας, ενώ όπως σας έχουμε πει, επί της ουσίας δεδομένη είναι η παραμονή των Κουτσοσπύρου, Τακίδη, Μουμίν. Εκείνος που ανανέωσε χθες, όπως αναμένονταν να συμβεί, ήταν ο Γκόλιας. Ο 27χρονος αριστερός μπακ πλέον… ριζώνει στο Αγρίνιο. Αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2007 από τον Αστέρα Τρίπολης και θα φορά την «κυανοκίτρινη» φανέλα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Την ίδια στιγμή στη λίστα είναι και οι Εντζεγκουέλε, Παπουλής, Τζενάμο, ενώ για τη θέση του τερματοφύλακα κάποια στιγμή εξετάστηκε ο Χιώτης, όμως εκείνος ανανέωσε με το ΑΠΟΕΛ.

πηγή : sday.gr