Όταν θες να αντικαταστήσεις την “Δημοκρατία” από την “Ελλάδα”, μόνο τυχαίο δεν είναι…

Όταν ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θέλει να αλλάξει το όνομα του κόμματός του και να αφαιρέσει τη λέξη “Δημοκρατία” και στη θέση της θέλει να βάλει την “Ελλάδα” μόνο τυχαίο δεν είναι…

Δεκάδες είναι τα γαλάζια στελέχη πανελλαδικά που κάνουν λόγο για μαγειρέματα στις εκλογές για την πολιτική επιτροπή της ΝΔ. Ένα από αυτά και ο Ν.Ζώγας από την Παλαιομάνινα που σε επιστολή τους αφήνει αιχμές για «μαγειρέματα και αποκλεισμούς». Καταγγέλλει μάλιστα ότι ενώ έλαβε 315 ψήφους και την 10η θέση τέθηκε εκτός εκτός Πολιτικής Επιτροπής “επειδή όμως δεν είχα μπάρμπα στην Κορώνη” όπως λέει χαρακτηριστικά. Άξιο αναφορά είναι ότι τέτοιες καταγγελίες μένουν αναπάντητες ακόμη από το κόμμα…

Αναλυτικά η επισοτλή Ζώγα:
Ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου τους 315 συνέδρους που με τίμησαν με την ψήφο τους και ιδιαιτέρως τους Αιτωλοακαρνάνες για την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής που διεξήχθη την Κυριακή 30 Ιουνίου στο 9ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Για την αληθή πραγματικότητα και ως προς την ενημέρωση όσων δεν γνωρίζουν, για να εκλεγεί κάποιος στην Πολιτική Επιτροπή χρειαζόταν μόνο 150 ψήφοι. Εγώ είχα την τιμή να συγκεντρώσω 315 ψήφους και να καταλλάβω την 10η θέση. Επειδή όμως δεν είχα μπάρμπα στην Κορώνη με θέσανε εκτός Πολιτικής Επιτροπής.Αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι στη ζωή μου έχω μάθει να εκλέγομαι από τον κόσμο και όχι να διορίζομαι. Γιατί εγώ στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας είμαι και θα παραμείνω για την ιδεολογία της και τις αρχές της τις οποίες ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Υ.Γ. Την Ελλάδα θα την ενώσουμε ξανά με τον απλό κόσμο της παράταξης που πιστεύουν το Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Θρησκεία, Ζήτω η Νέα Δημοκρατία.