Ο Θανασάκης σε θέση… μάχης

Από το astronafpaktos.gr

Η «απόφαση» πάρθηκε! Ο Θανάσης Παπαθανάσης θα είναι και πάλι υποψήφιος να διεκδικήσει την Δημαρχία Ναυπακτίας. Ωστόσο θα πρέπει να «πολεμήσει» σε πολλά μέτωπα, εκτός και… εντός «συνόρων της Παράταξης που θα ηγηθεί! Και δεν το λέμε αυτό για να τον… αποθαρρύναμε αλλά για να τον «προειδοποιήσουμε», μετά τα όσα «καλόβουλα» κυκλοφόρησαν ύστερα από την συνάντηση που είχε με τους συνεργάτες του.

Ο Θανάσης Παπαθανάσης, λοιπόν, «υπό την πίεση που του ασκήθηκε» στην συνάντηση που είχε προηγηθεί με «στελέχη» της Παράταξης Κονίδα ώστε να «απαντήσει σύντομα» (του είχε τεθεί χρονικό περιθώριο), κάλεσε σε «κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη» τα… στελέχη του και αυτό «έδωσε τροφή», σε εχθρούς και φίλους του …, να «κυκλοφορήσουν» διάφορες φήμες που έχουν να κάνουν με τα όσα εκεί ελέχθησαν!

Βέβαια, σε μια τέτοια συνάντηση είναι φυσικό οι συμμετέχοντες να εκφράσουν «δημοκρατικά» της απόψεις τους και όπως συμβαίνει, άλλοτε με «τόνο φωνής» και άλλοτε «συγκαταβατικά» με προοπτικές περαιτέρω διερεύνησης κάθε θέματος που συζητείται! Αλλοίμονο αν δεν κατατίθενται «αντίθετες» γνώμες και ιδέες που να συμπληρώνουν άλλες!.. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει και πρόοδος!… Αν δε, την συγκρίνουμε με αυτά τα “Yes sir” που βλέπουμε και ακούμε στα δημοτικά συμβούλια, ειδικά από τους συμπολιτευόμενους δ.σ., μπορούμε άνετα να βγάλουμε τα συμπέρασμά μας!…

Το πρόβλημα, βέβαια, του πρώην δημάρχου, δεν είναι οι καθεαυτού «φήμες» αλλά το «ποιοι» τις κυκλοφόρησαν και που αποβλέπουν! Τους αντιπάλους τους γνωρίζει και, οπωσδήποτε» περίμενε την αντίδρασή τους μιας και…. «θορυβήθηκαν»! … Τους φερόμενους ως «δικούς του» θα πρέπει να… προσέχει!.. Εκτός και αν τους ξέρει και θεωρεί ότι «προέβησαν σ’ αυτές τις ενέργειες» από πικάρισμα επειδή δεν τους κάλεσε στην συγκέντρωση!…

Από μια διερεύνηση που κάναμε, βγάλαμε το συμπέρασμα ότι τα «στελέχη» που συμμετείχαν στη σύσκεψη ή ότι δώσανε «όρκο σιωπής» ή ότι τίποτα από ότι «κυκλοφόρησε» δεν συνέβη. Το πιο πιθανό! Πάντως εκείνο που «βασανίζει» τους «κομματικούς» που «θέλουν» Παπαθανάση, είναι η ορολογία της λέξης «ΚεντροΔεξιά» κάτι που είχαμε προβλέψει και αναλύσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ όταν «πρωτοακούστηκε» στη συνάντηση Κονιδικών με Παπαθανάση και που διευκρινίσαμε πως εδώ «πρόκειται για Δημοτική Κεντροδεξιά» τονίζοντας πως «μόνο έτσι θα «βγουν τα…. κουκιά»!

Επειδή όμως το θέμα «Παπαθανάση» τώρα αρχίζει, επιφυλασσόμαστε για οτιδήποτε και παρακολουθώντας τα γεγονότα θα σας ενημερώνουμε συνεχώς ώστε να μην υπάρχει «πεδίο» διασποράς «βεβιασμένων ψευδών ειδήσεων» και… φημών!

Το ίδιο φυσικά θα κάνουμε και με τους άλλους δύο υποψηφίους, αρκεί να το θέλυν και οι ίδιοι, τόσο για τον νυν Δήμαρχο κ. Μπουλέ όσο και τον κ. Τάκη Λουκόπουλου, ο οποίος, δυστυχώς, θα πρέπει να βρει τρόπους να διευκρινίσει «στους μη γνωρίζοντες πολλά» ότι δεν πρόκειται για τον Στάθη Λουκόπουλο ο οποίος, μέχρι στιγμής και δημόσια δηλώνει…. αμέτοχος!