Πολυεργαλεία στον Παναιτωλικό

Αργησε αλλά πήρε μπρος και μάλιστα για τα καλά ο Παναιτωλικός, στου οποίου το προπονητικό κέντρο χθες έγινε μια μεγάλη παρέλαση….

«Σημαιοφόρος» ο Στέργος Μαρίνος ο οποίος συνομίλησε με τον Φώτη Κωστούλα και, αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, μετά τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό. Οι συνομιλίες έχουν να κάνουν για διετές συμβόλαιο, με τους Αγρινιώτες να είναι έτοιμοι για την οικονομική υπέρβαση καθώς στο πρόσωπο του 25χρονου ποδοσφαιριστή βλέπουν ένα πολυεργαλείο αφού μπορεί να παίξει και στα δυο άκρα, στη μεσαία γραμμή αλλά και πιο προωθημένος.

Από κει και πέρα, ένα γνήσιο τέκνο της πιο ιστορικής ομάδας της Αργεντινής, της Ιντεπεντιέντε, ο 23χρονος (1-5-1990) Φερνάντο Γοδόι, έρχεται σήμερα στο Αγρίνιο για να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Ο επονομαζόμενος και «σκύλος» για το αδιάκοπο τρέξιμό του στα χαφ Γοδόι, επιβεβαίωσε μέσω του Twitter του πως αποχωρεί από την Ιντεπεντιέντε (υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Β’ Κατηγορία) ύστερα από 14 χρόνια. Εχοντας εκπρόσωπό του τον Αργεντινό μεγαλοατζέντη Χόρχε Τσιτερσπίλερ (ένας εκ των μάνατζερ του Ντιέγκο Μαραντόνα), ο Γοδόι θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο στην Αργεντινή, όντας μέλος της U-17 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κορέας το 2007. Τη χρονιά που τελείωσε είχε 14 συμμετοχές και 1 γκολ ενώ την περασμένη 31 ματς.

Χθες εξάλλου ένας παλιός γνώριμος, ο 26χρονος Πάβελ Πόπαρα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Βουλγαρία με τη Σλάβια Σόφιας (19 συμμ. – 3 γκολ την περσινή περίοδο) ήρθε στο Αγρίνιο για μια νέα θητεία. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίον ο Μάκης Χάβος είχε συνεργαστεί στα «καναρίνια» επί εποχής Γ’ Εθνικής (2006-2007) και προορίζεται για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ερχονται Μπράνκοβιτς και Ιωάννου
Χθες, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, βρέθηκε ο Μάουρο Πόι, ενώ σήμερα αναμένεται να αφιχθεί στο EMILEON ο Ηλίας Ιωάννου που έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Επίσης θα αφιχθεί ο 27χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός Βλάντιμρ Μπράνκοβιτς της Βοϊβοντίνα για να δοκιμαστεί. Ο Μπράνκοβιτς με θητεία μεταξύ άλλων σε Σέριφ και Παρτιζάν ήταν συμπαίκτης με τον Μίλαν Μπόγιοβιτς στη σερβική ομάδα.

**Θετικά εξελίσσεται η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Ανρί Καμαρά, ενώ θα δοκιμαστεί και ο 25χρονος αριστερός μπακ χαφ Βασίλης Βαλλιάνος που είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

πηγή : sentragoal.gr