Καταγγέλουν πως ο Μπουλές δημοσίευσε διαφορετικό ψήφισμα από αυτό που αποφάσισε το ΔΣ

Με κοινή τους ανακοίνωση ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του Δ.Σ. Ναυπακτίας, Κ. Τσουκαλάς και Α. Κοτσανάς, καταγγέλουν πως ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές δημοσίευσε και απέστειλε στην ΚΕΔΕ διαφορετικό ψήφισμα από αυτό που αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο αναφορικά με το μέτρο της διαθεσιμότητας και τις απολύσεις στους δήμους.

Αναλυτικά :
Εμείς, τα μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική και άκρως προκλητική ενέργεια του Δημάρχου Ναυπακτίας Μπουλέ Ι. να αποστείλει για δημοσίευση στο διαδίκτυο και στην ΚΕΔΕ διαφορετικό ψήφισμα από αυτό που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας

Ειδικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 11/7/2013 αποφάσισε μαζί με τους εργαζόμενους ομόφωνο ψήφισμα το οποίο καθαρογράφτηκε και υπογράφηκε από τον ειδικό γραμματέα του Δημ.Συμβουλίου ο οποίος έχει την ευθύνη για τη σύνταξη και αποστολή του ψηφίσματος.

Παρόλ’ αυτά ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Μπουλές Ι. και οι συνεργάτες του αυθαίρετα και πραξικοπηματικά απέστειλαν τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην ΚΕΔΕ απόφαση-ψήφισμα το οποίο δεν αποδίδει στο σύνολό του το περιεχόμενο του ψηφίσματος που αποφασίστηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από το σύλλογο εργαζομένων του Δήμου Ναυπακτίας. Η πράξη αυτή του Δημάρχου δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για το τι μπορεί να υποκρύπτει η μη αποστολή και δημοσίευση του του ομόφωνου ψηφίσματος του Δημ.Συμβουλίου Ναυπακτίας.

Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ως μονομελές όργανο να προβεί στην αναζήτηση τυχόν πειθαρχικών ευθυνών του Δημάρχου Ναυπακτίας και στην άμεση ανάκληση της ανάρτησης του διαφορετικού ψηφίσματος που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από αυτό που ψήφισε το Δ.Σ.