Επίσημη πρώτη για τον Παναιτωλικό με υψηλούς στόχους για το μέλλον [HDvideo + pics]

Θυρα 6Παρουσία χιλίων και πλέον οπαδών του διεξήχθη σήμερα η «πρώτη» συγκέντρωση του Παναιτωλικού που ξεκίνησε με την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, αλλά και δηλώσεων του προπονητή και της διοίκησης.

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr πλάνα από την «πρώτη» του Παναιτωλικού

Οι άνθρωποι των καναρινιών διοργάνωσαν συνέντευξη τύπου, προκειμένου να γίνει η παρουσίαση των νέων παικτών του συλλόγου. Πρώτος πήρε τον λόγο ο Ηλίας Ιωάννου, που ευχαρίστησε την διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη, ενώ υποσχέθηκε να τους δικαιώσει. Στην συνέχεια μίλησε ο Πόι που τόνισε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος πουβρίσκομαι στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό, που είναι μία ομάδα πολύ οργανωμένη. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να πετύχουμε την παραμονή το συντομότερο και ίσως ύστερα κοιτάξουμε και λίγο πιο ψηλά».Από την μεριά του ο Καλογέρης ευχήθηκε πρώτα από όλα υγεία και στην συνέχεια εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και πως μπορεί να φτάσει ψηλά.

Μπελεβώνης: «Να χτίσουμε ομάδα Α’ Εθνικής»
Μετά τους παίκτες, το λόγο πήρε ο Μάκης Μπελεβώνης, ο οποίος μίλησε για την δύσκολη σεζόν που είχε η ομάδα, η οποία όμως, όπως τόνισε ο Γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού είναι επιτυχημένη, αφού η ομάδα πήρε την άνοδο. Όσο για την νέα σεζόν, δήλωσε πως: «Πρώτος στόχος είναι να μείνει στην κατηγορία η ομάδα. Επίσης, θέλουμε να κρατήσουμε τον προπονητή μας για χρόνια. Γι αυτό άλλωστε του ζητήσαμε να μείνει κοντά μας. Θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα που θα σταθεροποιηθεί στην Α’ Εθνική». Στο μεταξύ για το… καυτό θέμα με το πέταλο ο κ. Μπελεβώνης άφησε «παραθυράκι» για την χρησιμοποίηση του, ενώ τόνισε πως σύντομα θα υπάρξει εκ βαθέων συζήτηση του Φώτη Κωστούλα με τους οργανωμένους! Ακόμη για το θέμα με την πολεοδομία ο Μ. Μπελεςβώνης ανέφερε : «αν περιμέναμε τις υπηρεσίες ο Παναιτωλικός θα έπαιζε ακόμη στην Πάτρα» και θύμισε πως όταν ανέλαβε ο Κωστούλας το γήπεδο δεν υπήρχε στα χαρτιά, ήταν εντελώς αυθαίρετο…

Χάβος: «Παραμονή και θέαμα»
«Ο Παναιτωλικός επέστρεψε εκεί που αξίζει και εκεί πρέπει να παραμείνει. Στόχος είναι να πετύχουμε γρήγορα την παραμονή και στην συνέχεια αν μπορούμε να βάλουμε ακόμα πιο ψηλούς στόχους. Όσο για της μεταγραφές, ο κόσμος μπορεί να θέλει ονόματα, αλλά εμείς κοιτάμε το αποτέλεσμα. Θέλουμε να έρθουν παιδιά που θα βοηθήσουν τον σύλλογο.
Θα γίνουν 3 με 4 προσθήκες ακόμα, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα. Με τον Μαρίνο είχαμε συμφωνήσει, αλλά προτίμησε να συνεχίσει στο εξωτερικό. Όσο για τον Τζούνιορ, τον θέλουμε στην ομάδα και ελπίζουμε να μείνει. Τέλος, με την περίπτωση του Σίσιτς, ασχολείται αποκλειστικά ο πρόεδρος. Η παραμονή περνάει από την έδρα της ομάδας, πρέπει όποιος έρχεται στο Αγρίνιο να δυσκολεύεται, να προβληματίζεται. Εμείς θα προσπαθήσουμε τώρα να δουλέψουμε και να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο φυσικής, τεχνικής και τακτικής κατάστασης. Τέλος, θέλω να τονίσω πως στόχος είναι η παραμονή, αλλά όχι παίζοντας… κρυφτό. Θέλουμε να προσφέρουμε και θέαμα, το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αποτέλεσμα».