Η ΝΔ ζητά από το ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει πολιτευτή της στην Αιτωλοακαρνανία για τις “ακραίες τοποθετήσεις του”

Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται…

Αυτή τη φορά αφορμή ήταν η ανάρτηση στο facebook του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία Ανδρέα Καραγιάννη. H Νέα Δημοκρατία θεώρησε ακραίες τις τοποθετήσεις του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη, και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, ζητώντας τη διαγραφή του από το ΣΥΡΙΖΑ : «Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να προκαλέσει γενικευμένη αναταραχή και αναστάτωση στη χώρα το Σεπτέμβριο, για να αποσταθεροποιήσει την πορεία της προς την έξοδο από την κρίση. Σε αυτή την κατεύθυνση ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχός του Ανδρέας Καραγιάννης προετοιμάζεται και καλεί τους συντρόφους του να κάνουν το ίδιο, συλλέγοντας πέτρες, ρόπαλα, μάρμαρα, σίδερα, τούβλα, καδρόνια και αναπτήρες. Εντός ωρών ο κ. Τσίπρας πρέπει να διαγράψει το στέλεχός του και να το καταδικάσει δημοσίως, όχι βέβαια όπως (δεν) έκανε με το Νάσο Θεοδωρίδη. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ο ίδιος που τον υποκινεί και τον κατευθύνει».

“Eίναι προφανές ότι κάποιο τρομολαγνικό φασιστόμουτρο δηλώνει φίλος μου και κάνει print screen στο προφίλ μου… θα έχει δει λοιπόν τον κοινωνικό αγώνα που κάνω 3 χρόνια τώρα ….ας ξεκουμπιστεί με το καλό γιατί όπως λέω και στη δήλωση που προκάλεσε σάλο… έχω μαζέψει καδρόνια…” ήταν το σχόλιο του Αν. Καραγιάννη για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα.

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ
Απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ οτο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: Είναι προφανές ότι η γαλάζια μονταζέρια ρετάρει, όπως και η κυβέρνηση, γι’ αυτό και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τις κατασχέσεις σπιτιών, τις αθρόες απολύσεις και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, για την κάλυψη που παρέχει ο κ. Τσίπρας στο στέλεχός του Α. Καραγιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κ. Τσίπρας καλύπτει το στέλεχός του Α. Καραγιάννη, που καλεί επίσημα τον κόσμο να μαζέψει τούβλα, ρόπαλα, σίδερα και καδρόνια.
Όχι μόνο δεν τον διώχνει, αλλά ζητάει και τα ρέστα. Και μετά αναρωτιέται γιατί τον λέμε ακραίο».