Ο ΠΕΔάρχης που υπέγραψε φαρδιά-πλατιά για τους σχολικούς φύλακες

“Να εξετασθεί η δυνατότητα για αποχή των αιρετών (Δημάρχων, Αντιδημάρχων κλπ.) από τα καθήκοντα εκείνα που αφορούν κάθε είδους συνεργασία με την Κυβέρνηση, που σχετίζεται με την εφαρμογή των επίμαχων διατάξεων του πολυνομοσχεδίου, έως ότου αυτές ανακληθούν” αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων το ψήφισμα της ΠΕΔ Δυττικής Ελλάδας στην οποία προίσταται ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός.

Κι όμως την Τετάρτη 31/7 η δημοτική αρχή υπέγραψε φαρδιά-πλατιά τις διαπιστωτικές πράξεις για τη διαθεσιμότητα 11 σχολικών φυλάκων του δήμου Αγρινίου. Κι αν αυτό που λέει το ψήφισμα της ΠΕΔ δεν κατέστη δυνατό να γίνει για διάφορους λόγους (π.χ ασυννενοησία στην ΚΕΔΕ), ο δήμαρχος έχει δηλώσει πολλάκις με αφορμή τη συζήτηση περί παραιτήσεων των δημάρχων πως αν υποχρεωθεί να ασκεί τα καθήκοντά του πέρα από τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες έχει εκλεγεί τότε θα δεν υπάρχει λόγος να κατέχει το αξίωμα του δημάρχου… Φαίνεται λοιπόν ότι οι απολύσεις συγκαταλέγονται στις αρχές και τις αξίες του Π. Μοσχολιού!

Να το θυμάται αυτό όταν προεκλογικά θα μας λέει για το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου που και αυτός βασίζεται στο εθελοντισμό των άλλων…