«Ρίζες» στη Σούπερ Λίγκα

Η προηγούμενη παρουσία στη Σούπερ Λίγκα αποδείχτηκε σύντομη. Αυτή τη φορά ο Παναιτωλικός θέλει να ριζώσει στα μεγάλα σαλόνια.

Κόσμο διαθέτει. Ισχυρή διοίκηση επίσης. Όπως κι έναν καλό κορμό, που εξασφάλισε παλικαρίσια την άνοδο την τελευταία αγωνιστική των play offs ανόδου μέσα στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου… Ο Παναιτωλικός διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει το στόχο που έχει θέσει: να μην είναι και πάλι περαστικός, αλλά να μονιμοποιηθεί στη Σούπερ Λίγκα προς τέρψιν των χιλιάδων Αγρινιωτών.

Ο Μάκης Χάβος έχει στη διάθεσή του ένα πολύ καλό υλικό. Με εξαίρεση την αποχώρηση του Μίρνες Σίσιτς, άντε και του Παύλου Μητρόπουλου που δόθηκε δανεικός μετά την ΑΕΚ και στον Πανιώνιο, δεν υπήρξαν άλλες σημαντικές απώλειες. Απεναντίας, η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά. Επέστρεψε ο παλιόφιλος Γιώργος Θεοδωρίδης μετά από μια σεζόν στην Κύπρο, ενώ αποκτήθηκαν και οι παλιοί γνώριμοι του κόουτς από τη Βέροια Σιρίλ Καλί και Αλέξανδρος Καλογέρης, όπως και οι πολύπειροι επιθετικοί Ηλίας Ιωάννου και Μάουρο Πόι. «Φρέσκα» πρόσωπα είναι ο Αργεντινός επιθετικός Γκαμπριέλ Γοδόι, και ο Βραζιλιάνος στόπερ Ροντρίγκο Γκάλο, ενώ με το στυλό στο χέρι είναι ο συμπατριώτης του γκολκίπερ Ράφαελ Μπρακάλι.

Στα φιλικά οι εντυπώσεις που άφησε η ομάδα ήταν ανάμεικτες. Υπήρχαν καλές στιγμές, όπως οι νίκες επί του Αιγινιακού (2-1) ή του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2-1), αλλά και ήττες όπως από τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0).

πηγή : sport-fm.gr