Τυλίξτε τους 7 γαλόνια

Πριν λίγες μέρες λάβαμε στο AγρίνιοCulture.gr από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος το δελτίο τύπου που ακολουθεί και αφορά τη σύλληψη ενός 19χρονου στο Αγρίνιο για οπλοκατοχή…. Ο 19χρονος δεν έφερε κάποιο μπαζούκας ή κάποιο οπλοπολυβόλο, αλλά δύο μαχαίρια και ένα μεταλλικό γκλοπ. Ακόμη τις τελευταίες μέρες από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας διέρρευσε η “είδηση” (ευτυχώς για αυτή δεν βγήκε δελτίο τύπου) για την σύλληψη ενός 20χρονου στο Αγρίνιο με την… τεράστια ποσότητα 1,6 γραμμαρίων χασίς….

Πραγματικά απορούμε τι στόχευση μπορεί να έχει η δημοσιοποίηση τέτοιων πληροφοριών από την αστυνομία… Η μόνη στόχευση από τη δημοσιοποίηση είναι μάλλον να επικοινωνηθεί κάποιο έργο… Αλλά δεν είναι έργο, ούτε πάταξη του εγκλήματος οι συλλήψεις ρουτίνας! Ούτε μπορεί να απασχολείται η κοινή γνώμη με τέτοιες αηδίες… (σε αυτό βέβαια φέρουν ευθύνη και τα ΜΜΕ) για αυτό εμείς καλούμε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ να απονείμει πάραυτα 7 γαλόνια στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στις συγκεκριμένες συλλήψεις των… αδίστακτων κακοποιών…

Συνελήφθη 19χρονος στο Αγρίνιο για οπλοκατοχή
Κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια ένα γκλοπ και μια κουκούλα «full face»
Συνελήφθη σήμερα (4/8/2013) πολύ νωρίς το πρωί, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς τους Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου ένας 19χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στον 19χρονο ο οποίος ήταν πεζός βρήκαν και κατέσχεσαν μία πλαστική σακούλα που περιείχε δύο μαχαίρια, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ και μία κουκούλα τύπου ’’full face’’.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.