Πρώτο δείγμα θετικό για Παναιτωλικό [pics]

Ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε πιο έτοιμος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του νέου πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-1 σε φιλική αναμέτρηση στο Αγρίνιο.

Πιο έτοιμος ενόψει του νέου πρωταθλήματος παρουσιάστηκε ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο και νίκησε με 3-1 σε φιλική αναμέτρηση στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Μπόγιοβιτς, Μπελόν και Καμαρά. Από την άλλη η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έδειξε πως θέλει ακόμη δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμη και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Τσάβες.

ΠαναιτωλικόςΟ Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκε κατά τα 8 ενδέκατα με περσινή ομάδα και έδειξε πολύ καλά στοιχεία όσον αφορά την τακτική, το στήσιμο της ομάδας, τις αλληλοκαλύψεις και τις γρήγορες επιστροφές πράγμα που υποδηλώνει την δουλειά του Χάβου στην προετοιμασία. Αύτο είναι το βασικότερο συμπέρασμα του αγώνα, αφού στο β ημίχρονο οι πολλές αλλαγές χάλασαν τον ρυθμό του αγώνα.

Μόλις στο 12′ ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ, όταν ο Γκάλο βρήκε τον Μπόγιοβιτς και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Τέσσερα λεπτά αργότερα (16′), ο Καμαρά βγήκε στην κόντρα απέφυγε τον Ντάσιο, έστρωσε την μπάλα στον Μπελόν ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 του Παναιτωλικού.Στο 52′, ο Καμαρά μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Σκόνδρα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Καμαρά εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 3-0 για τους Αγρινιώτες. Ο ΠΑΣ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 55′ με κεφαλιά του Τσάβες, μετά από σέντρα του Λίλα.

Παναιτωλικός: Τακίδης, Γκάλο, Γκόλιας, Καλί (46′ Μελισσάς), Κούσας, Καλογέρης (69′ Τζούνιορ), Μουμίν (46′ Γουδόι), Καμαρά (61′ Πόι), Πασάς, Μπελόν (69′ Σφακιανάκης), Μπόγιοβιτς (69′ Ιωάννου).
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος (46′ Κειτά), Τζημόπουλος (46′ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Μπέριος, Λίλα, Κοροβέσης (59′ Κρητικός), Τσουκαλάς (59′ Αυγενικού), Βίλα, Τσάβεζ (68′ Βισέντο), Ίλιτς.