Σύσκεψη με… αφορμή δημοσιεύματα

Με ανυπομονησία θα περιμένουμε να δούμε να γίνονται πράξη όσα είπε ο Απ. Κατσιφάρας για τα αντισταθμιστικά

“Σύσκεψη με στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας για την υλοποίηση του έργου του Προαστιακού Σιδηροδρόμου από την Πάτρα στην Κάτω Αχαΐα. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή δημοσιεύματα για καθυστερήσεις της Περιφέρειας στο έργο του Προαστιακού”. Αυτά ακριβώς είναι τα λόγια ανακοίνωσης της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Και όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ο περιφερειάρχης μας, αν πρόκειται για θέμα της Πάτρας, είναι ικανός να κάνει συσκέψεις ακόμη και με… αφορμή δημοσιεύματα…. Βέβαια δεν ήταν μόνο αφορμή τα δημοσιεύματα, αλλά και οι αιχμές του δήμου Πατρέων μέσω δημοσιεύματων για το θέμα του Προαστιακού. Και έτσι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα αναλάβει πρωτοβουλία τις αμέσως προσεχείς ημέρες για συνάντηση των συναρμόδιων φορέων προκειμένου να συζητηθεί το θέμα”.

Από την άλλη μάλλον για τους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας όλα είναι καλώς καμωμένα από την πλευρά της περιφέρειας γι’ αυτό και ούτε αιχμές, ούτε διαρροές υπάρχουν εις βάρος της περιφέρειας…