Χάβος: «Με στεναχωρεί το γεγονός ότι αν είχαμε δύο βδομάδες παραπάνω θα ήμασταν ακόμη καλύτεροι»

Ο Μάκης Χάβος, ο Πασχάλης Μελισσάς και ο Φίλιππος Δάρλας μίλησαν στη συνδρομητική τηλεόραση μετά το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσίασε ο Παναιτωλικός στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο Μάκης Χάβος στην κάμερα του novasports. Παράλληλα ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου τόνισε πως αν είχαν ακόμη δύο εβδομάδες προετοιμασίας θα παρουσιαζόντουσαν ακόμη καλύτεροι.

«Ήταν ένα πολύ καλό τεστ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που όπως είπατε ήταν η έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι δουλέψαμε καλά στο σημερινό παιχνίδι. Δυστυχώς δεν είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου λόγω της περσινής μας περιπέτειας με τα πλέι οφ να έχουμε άλλες δύο εβδομάδες προετοιμασίας, κάτι που θα το θέλαμε πάρα πολύ και δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να δουλέψουμε μέχρι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό γιατί κουβαλάμε και πέντε βασικές απουσίες στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το πλάνο. Έχουμε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι με μία ομάδα Α’ εθνικής, τη Βέροια, που θα είναι το τελευταίο τεστ ενόψει της πρεμιέρας. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Απλώς με στεναχωρεί το γεγονός ότι αν είχαμε δύο βδομάδες παραπάνω θα ήμασταν ακόμη καλύτεροι», δήλωσε ο Μάκης Χάβος.

Μελισσάς: «Να έχουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα»
Ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Παναιτωλικού στη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Πασχάλης Μελισσάς.
«Η νίκη μας δίνει μια θετική ψυχολογία. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να βγάλουμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κάποια κομμάτια τα οποία έχουμε δουλέψει. Η ομάδα είναι δεμένη και αυτό φαίνεται. Οι προσθήκες που έχουν έρθει είναι λίγες σε σχέση με άλλες ομάδες που έχουν κάνει ανανέωση του ρόστερ. Εμείς κρατήσαμε μεγάλο κορμό και αυτό μας βοηθάει στο να έχουμε μία δεμένη ομάδα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε με το δεξί στο πρωτάθλημα για να έχουμε καλή πορεία», δήλωσε ο Πασχάλης Μελισσάς.

Δάρλας: «Στόχος η παραμονή στην κατηγορία»
Η εξασφάλιση της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα όσο το δυνατόν γρηγορότερα είναι ο βασικός στόχος του Παναιτωλικού για τη νέα χρονιά όπως δήλωσε ο Φίλιππος Δάρλας στην κάμερα του novasports μετά το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
«Κάναμε μία σκληρή δουλειά έως τώρα, προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά και σήμερα δείξαμε ότι θα είμαστε και εμείς ανταγωνιστικοί και πιστεύω να πάμε και καλύτερα από τα Γιάννινα όπως πήγαν πέρυσι. Στόχος βέβαια είναι η ομάδα να μείνει στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται και πάνω από όλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έρχεται να μας δει στο γήπεδο», δήλωσε ο Φίλιππος Δάρλας.