Κοινό μυστικό…

Ωραία η ιστορία με τους «μαϊμού» τυφλούς και κωφους που εντοπίστηκαν στην Αιτωλοακαρνανία.Δύο στους δέκα εισέπρατταν παράνομα επίδομα κωφαλαλίας και τρεις στους δέκα επίδομα τυφλότητας.

Ο κόσμος ζητά τα ονόματα όσων υπέγραψαν για αυτές τις «μαϊμού» συντάξεις, ο Άδωνις λέει ότι θα τεθούν εκτός ΕΣΥ όσοι γιατροί πιστοποίησαν τυφλότητα σε όσους είχαν το φως τους, όμως οι γιατροί λειτουργούσαν μόνοι τους και χωρίς πολιτική κάλυψη;;; Σε όσους περιπτώσεις υπάρχαν κυκλώματα που λυμαίνονταν τις πιστοποιήσεις των ΚΕΠΑ αποκαλύφθηκαν, ενώ όσοι γιατροί θέλαν “λάδι” από τους ασθενείς (εντός ή εκτός εισαγωγικών) καταγγέλθηκαν… Είναι κοινό μυστικό ότι οι αναπηρικές συντάξεις έπαιρναν την πρώτη έγκριση από βουλευτικά γραφεία και αφού το θέμα έφτασε στα μέρη μας να πούμε ότι είναι επίσης κοινό μυστικό στην περιοχή μας πως πρ. βουλευτής έταζε αναπηρικές συντάξεις… Μην κάνουμε λοιπόν ότι πέφτουμε από τα σύννεφα.

ΥΓ: στην Κάλυμνο που οι πρώτοι έλεγχοι έδειξαν ότι σχεδόν όλο το είναι τυφλό, το ΙΚΑ όταν διασταύρωσε τα σωστά νούμερα, που πόρρω απείχαν από τα πρώτα, έβγαλε ανακοίνωση και ζήτησε συγνώμη από τους Καλύμνιους. Μην απορήσετε αν και εδώ οι πρώτες ανακοινώσεις είναι ψευδείς… γιατί είναι πολύ βολικό για την κυβέρνηση την ώρα που το θέμα των πλειστηριασμών γίνεται κυρίαρχο, να υπάρχουν “ειδήσεις” που δείχνουν ότι όλοι μαζί τα φάγαμε…