Γελάνε και οι πέτρες : Τα πράσινα site του Αλαφούζου επιτείθενται στον Κωστούλα

Ποιώντας την νήσσαν για την ουσία το οπαδικό site του Παναθηναϊκού του Αλαφούζου επιτείθενται στον Κωστούλα, φτάνοντας στο σημείο να υπονοεί ότι ο Παναιτωλικός έγινε ή θέλει να γίνει… παράρτημα του Ολυμπιακού…!!! “Κωστούλα ξεφτιλίστηκες!” είναι ο τίτλος στο leoforos.gr εξηγώντας πως “την ώρα που ο πρόεδρος του Παναιτωλικού κλαιγόταν για το πέναλτι, ο Μπόγιοβιτς προς τιμή του παραδεχόταν την παράβαση που έκανε”. Μόνο που τα site του Παναθηναϊκού παρακάμπτουν το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός δεν διαμαρτύρεται για το τράβηγμα του Μπόγιοβιτς στον Κουτρουμπή, αλλά για το ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο προήλθε η φάση του πέναλτι. Δυστυχώς η κατηφόρα των Παναθηναϊκών που φτάνουν στο σημείο να κατηγορούν τον Παναιτωλικό για… παράρτημα του Ολυμπιακού… κατηγορία με την οποία γελάνε και οι πέτρες, συνεχίζεται…

Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Μέχρι και σήμερα ο Παναιτωλικός δεν άνηκε στην κατηγορία των παραρτημάτων του Ολυμπιακού. Πράγμα σπάνιο, ειδικά για νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα. Έχοντας νιώσει στο… πετσί της την αδικία πρόπερσι, θα περίμενε κανείς πως εφέτος θα άλλαζε στάση και θα ζήταγε την βοήθεια του γνωστού παρασκηνίου. Η ομάδα του Αγρινίου όμως δεν ενέδωσε. Αν και σίγουρα θα μπορούσε να «τσιμπήσει» κάποιον δανεικό από τους λιμανίσιους, αποφάσισε να κρατηθεί στα δικά της… πόδια.

Η στάση όμως του Μάκη Χάβου και του Φώτη Κωστούλα, μετά την πρεμιέρα στην Λεωφόρο προκαλεί τεράστια ερωτηματικά. Πόσω μάλλον όταν στέκονται σε δύο φάσεις, στις οποίες και ο πιο άσχετος από ποδόσφαιρο καταλαβαίνει πως έχουν υπάρξει παραβάσεις. Τόσο στο πέναλτι του Μπόγιοβιτς στον Κουτρουμπή, όσο και στο φάουλ του Δάρλα στον Λαγό.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού έδωσε το σόου του μετά το τέλος του αγώνα όταν και δήλωσε οτι η ομάδα του έπρεπε να μείνει με 10 παίκτες για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, λες και στα 49 λεπτά που είχαν προηγηθεί οι Αγρινιώτες μας είχαν κλείσει στην περιοχή, «πυροβολούσαν» τον Καπίνο και οι «πράσινοι» από τύχη δεν είχαν δεχθεί γκολ.

Την Δευτέρα όμως ήταν η σειρά του Κωστούλα να πάρει την σκυτάλη, προφανώς έχοντας πλήρη άγνοια των κανονισμών. «Ο κ. Αλαφούζος καταδικάζει πάντα τις άσχημες διαιτησίες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό γίνεται όταν η ομάδα του αδικείται. Περιμένουμε με ανυπομονησία να τις δούμε και όταν η ομάδα του ευνοείται», δήλωσε χαρακτηριστικά, χωρίς να ξέρει αυτό που θα επακολουθούσε λίγη ώρα αργότερα.

Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς μιλώντας στο «sportculture.gr» προς τιμή του αναγνώρισε την παράβαση στην οποία υπέπεσε, ξεφτιλίζοντας τόσο τον πρόεδρο του Παναιτωλικού, όσο και τον προπονητή του: «Άργησα για μια στιγμή να μαρκάρω τον παίκτη μου και εκεί υπήρξε επαφή. Ακόμα δεν είδα στο ριπλέι τη φάση, αλλά μπορώ να πω ότι ήταν δικό μου λάθος και σωστά δόθηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό».