«Ο Μοναχικός Καβαλάρης» στον Ελληνίς

O δημοτικός κινηματογράφος Ελληνίς προβάλλει την ταινία «Ο Μοναχικός Καβαλάρης» από τις 22/8 έως τις 25/8 ώρα 21:30

Μετά τους Πειρατές της Καραϊβικής, οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς ταινιών επισκέπτονται την Άγρια Δύση. Ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ο σκηνοθέτης Γκορ Βερμπίνσκι και ο πρωταγωνιστής Τζόνι Ντεπ έρχονται με τον “Μοναχικό Καβαλάρη”. Ο Μοναχικός Καβαλάρης είναι ο κλασικός μασκοφόρος ήρωας, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα ραδιοφωνικά κύματα, πέρασε στην μικρή οθόνη και απετέλεσε σύμβολο της αμερικανικής κουλτούρας.
Αυτή τη φορά επιστρέφει σε μια περιπέτεια με πολύ δράση και χιούμορ.

Ο ομολογουμένως εκκεντρικός (με ένα κοράκι κορώνα στο κεφάλι του) Iνδιάνος πνευματικός αρχηγός και πολεμιστής Τόντο (Τζόνι Ντεπ) διηγείται την άγνωστη ιστορία που μεταμόρφωσε τον Τζον Ράιντ (Άρμι Χάμερ), έναν άντρα του νόμου και της τάξης, σε θρύλο απονομής δικαιοσύνης.

Στην πορεία το κοινό παρακολουθεί τις διασκεδαστικές διενέξεις μεταξύ των δύο χαρακτήρων, καθώς πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους ήρωες καλούνται να μάθουν να συνεργάζονται σε έναν κοινό αγώνα ενάντια στην απληστία και τη διαφθορά.

Σκηνοθεσία: Γκορ Βερμπίνσκι
Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Άρμι Χάμερ, Τομ Γουίκλινσον, Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ, Γουίλιαμ Φίτσνερ, Ρουθ Γουίλσον, Τζέιμς Μπαντζ Ντέιλ, Μπάρι Πέπερ.