Θεοδωρίδης: «Ας απολαύσουμε το ποδόσφαιρο…»

Προβληματισμένος με τον τρόπο παιχνιδιού του ελληνικού πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Γιώργος Θεοδωρίδης με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, το δεύτερο γκολ του Πανθρακικού ήρθε σε ένα δύσκολο σημείο και στη συνέχεια δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάτι», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Θεοδωρίδης και συνέχισε:«Μπορούμε να λέμε ότι έγινε αυτό, έγινε το άλλο, αλλά αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι σήμερα ήταν κλασικό ελληνικό ποδόσφαιρο. Κερδίζει η μία ομάδα, η άλλη κάνει καθυστερήσεις και δεν το λέω για τον Πανθρακικό. Το κάνουν όλες οι ελληνικές ομάδες σχεδόν. Κανένας έλληνας φίλαθλος δεν θέλει να βλέπει τέτοιο ποδόσφαιρο. Αυτό δεν είναι θέαμα. Δεν το λέω μόνο για τον Πανθρακικό. Θέλω να πιστεύω ότι σαν Παναιτωλικός το κάνουμε σε λιγότερο βαθμό αν όχι καθόλου. Από εκεί και πέρα τι να πω; Ότι δεν μπορέσαμε να αναπτυχθούμε και να αντιδράσουμε; Αφού τρεις πέφτουν κάτω , βγαίνουν έξω. Και επαναλαμβάνω δεν το λέω για τον Πανθρακικό. Γενικά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και για αυτό δεν το ευχαριστιέται κανείς φίλαθλος.

Δεν είμαι πικραμένος. Είναι κλασικό ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν εξελισσόμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές, δεν εξελίσσεται το ποδόσφαιρο, δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει κάποια στιγμή να παίζουμε ποδόσφαιρο, να το απολαμβάνουμε και να σταματήσουμε να πέφτουμε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν θα ωφελήσει τον Παναιτωλικό: «Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά δεν φτάνει η ποιότητα. Πρέπει να παλεύουμε μέσα στο γήπεδο. Κατά τα άλλα δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Ελπίζω στη συνέχεια να μας βγει αυτό».