Πανθρακικός – Παναιτωλικός: Μονομαχία στην Κομοτηνή

Εντός έδρας αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος ο Πανθρακικός, υποδεχόμενος τον φορμαρισμένο Παναιτωλικό.Η ομάδα της Κομοτηνής θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, με τον Άκη Μάντζιο να μην αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα, εκτός μάχης έχει τεθεί ο τραυματίας Εμπό, αλλά και ο Μακρυδημήτρης που αισθάνεται ενοχλήσεις. Αντίθετα, ο Μαξίμ Ζοσέ τέθηκε στη διάθεσή του.

Η αποστολή του Πανθρακικού:
Κουτσόπουλος, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκλιοπίδης, Ντιόγκο, Χρήστου, Ζοσέ, Μίκουλιτς, Λαδάκης, Καθάριος, Τριανταφύλλου, Ρομέου, Μπαικαρά, Τζάνης, Κάσες, Ζεκίνια, Χασομέρης, Ίγκορ, Πόποβιτς και Κατσικοκέρης.

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ έχει φέρει χαμόγελα στον Παναιτωλικό, ωστόσο για να έχει αξία πρέπει να συνοδευτεί από ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Πανθρακικό. Ο Μάκης Χάβος έχει και πάλι γεμάτο απουσιολόγιο, ωστόσο έχει μάθει να ζει η ομάδα με τα προβλήματα. Τραυματίες είναι οι Πόι, Κουτρομάνος και Κάλι, ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν οι Γκόλιας, Μουμίν, Στεφανάκος, Κουτσοσπύρος και Άσκες.

Η αποστολή του Παναιτωλικού:
Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Πασάς, Μύγας, Γοδόι, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Καλογέρης, Γκάλο, Τακίδης, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Δάρλας, Ιωάννου, Σμίλτος, Μπόγιοβιτς και Μπελόν.

πηγή : onsports.gr