“Πλήρωσε” την άμυνά του ο Παναιτωλικός απέναντι στον Πανθρακικό

Την ήττα γνώρισε ο Παναιτωλικός στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό με 2-1. Η ομάδα του Αγρινίου αν και δεν πραγματοποίησε κακή εμφάνιση πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Από τον Παναιτωλικό έλειψε το καθαρό μυαλό στην επίθεση με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ισοφαρίσει τον Πανθρακικό που στα τελευταία λεπτά έπαιξε μόνο για να κρατήσει το σκορ.

φωτό paravatos.eu

Ο Παναιτωλικός αν και ξεκίνησε καλά τον αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν σε γύρισμα του Μπαϊκαρά από δεξιά, ο Τζάνης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρακάλι. Παρ’ όλα αυτά ο Παναιτωλικός συνέχιζε να έχει την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να βγεί μπροστά. Στο 25 μέτα από σέντρα του Καμαρά από δεξιά, ο Μίκουλιτς δεν μπόρεσε να διώξει, ο Μπόγιοβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ που δοκίμασε πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουτσόπουλου. Μετά απο αυτή την προειδοποίηση στο 32’ ηρθε το γκολ για τον Παναιτωλικό μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Μπακάκη, ο οποίος πέρασε δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή από δεξιά και γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο Θεοδωρίδης με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1. Ωστόσο στο 48 και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα του Παναιτωλικού όταν σε σέντρα του Τζάνη από δεξιά, ο Ιγκόρ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρακάλι και έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο ο Παναιτωλικός δεν φάνηκε να έχει καθαρό μυαλό στην επίθεση. Στο 58′ το σουτ του Κάσες από αριστερά, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Μπρακάλι. Ο Παναιτωλικός έχασε τη δική του καλή ευκαιρία στο 58 όταν ο Μπόγιοβιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή όμως το τελείωμά του ήταν απογοητευτικό. Στο 67′ ο Κάσες για τον Πανθρακικό εκτέλεσε κόρνερ, ο Μίκουλιτς βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή όμως η κεφαλιά του έφυγε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Μπόγιοβιτς μετά από σέντρα του Θεοδωρίδη έφυγε άουτ. Στην συνέχεια οι αλλαγές και τα πολλά φάουλ χάλασαν τη ροή του αγώνα, με αποτέλεσμα οι παίχτες του Παναιτωλικού να μην έχουν καθαρό μυαλό και έτσι να μην μπορούν να ισοφαρίσουν.

Κίτρινες : Χρήστος Τζάνης, Μιχάλης Μπακάκης, H. Camara, Ηλίας Ιωάννου, Πασχάλης Μελισσάς, Igor, Κάσες

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Κουτσόπουλος (44Σέρεμετ), Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ρομέου, Ζος, Κάσες (84 Ζεκίνια), Τζάνης (65Χρήστου), Ιγκόρ
Στον πάγκο: Σέρεμετ, Πόποβιτς, Ζεκίνια, Καθάριος, Χρήστου, Κατσικοκέρης, Τριανταφύλλου
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπακάκης, Μπελόν (77 Μύγας) , Ζούνιορ (68 Καλογέρης), Ιωάννου (57 Σφακιανάκης), Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς
Στον πάγκο: Πασάς, Μύγας, Γοδόι, Τακίδης, Καλογέρης, Δάρλας, Σφακιανάκης